Çok kıskancım bu durumu nasıl aşarım?

Makaleler
1
Arkadaşımı sevdiğim kızla gülüp eğlendiğini görmek beni dellendiriyor. Bugün kıskançlıktan yerimde duramadım. Artık dayanamıyorum, derslerime odaklanamıyorum. Yanımdakiyle konuşup kafa dağıtayım diyorum o da bana trip atıyor. Her gün ikisini görmek daha da sinirimi bozacak. Ne yapmalıyım? (Kızla sen gül eğlen falan diyebilirsiniz fakat komik eğlenceli biri değilim sanırım benimle konuşurken onun ki kadar eğlenip gülmüyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımı sevdiğim kızla gülüp eğlendiğini görmek beni dellendiriyor. Bugün kıskançlıktan yerimde duramadım. Artık dayanamıyorum, derslerime odaklanamıyorum. Yanımdakiyle konuşup kafa dağıtayım diyorum o da bana trip atıyor. Her gün ikisini görmek daha da sinirimi bozacak. Ne yapmalıyım? (Kızla sen gül eğlen falan diyebilirsiniz fakat komik eğlenceli biri değilim sanırım benimle konuşurken onun ki kadar eğlenip gülmüyor.)
Bence hiçbir şeyi bu kadar kafaya takma git konuşmaya çalış. Kendini kötü veya çirkin görme, kıskanmamak senin elinde.

Arkadaşını uyar.

Uyarmak? Yanlış bir şey yapmamış ki arkadaşı gayet doğal bir şekilde başka biriyle gülüp eğleniyor.

Birlikte oturup somurtmak mı istiyordun ki? Arkadaşına söylersin eğer anlayışlı biriyse ve seni önemsiyorsa en azından yanında yapmaz. Ama terslerse bile gayet doğal çünkü kimse sen kıskanıyorsun diye kendisini değiştirmek zorunda değil. Tabii kızla sevgili değilseniz ama ben okuduğum kadarıyla sevgili vs. değilsiniz anlaşılan.

Kızı çok darlarsan gider. Zaten eğlendiği biri var direkt ona yönelir. Rahat olmaya çalış sen de muhabbetlerine katıl dışarda kalma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı