Çok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şunu fark ettim, çoğu söyledikleriniz başka insanların fikirleriyle alakalı. Başka insanları umursamamanız, yeri geldiğinde "sittir" edebilmeniz lazım.

Kendinizle alakalı olumsuz düşünceleri bırakın ve olumlu düşünmeye başlayın ve kendi kendinize tekrarlayın. Kesinlikle işe yarıyor, kendi kendime konuşmam ne derece yarar sağlar demeyin.

Kötü durumdasınız çünkü kötü düşünüyorsunuz, kötü düşünüyorsunuz çünkü kötü durumdasınız. Zinciri kırmanız gerekli.

Çirkin biriyle beraber olacağıma hayatım boyunca yalnız kalmayı yeğlerim.

Seçim senin, kendi çerçevene göre çok fazla şey istiyorsun, sonra yalnızım diye ağlama.

Önce istediklerini hakedecek duruma gelmen lazım, sonra zaten isteklerin gerçekleşir.

Ben diyeceğimi dedim, son kez söylüyorum, seçim senindir. Konuyu bundan sonra yorumlamayacak sadece gözleyecek durumdayım.

Mecburi zaten o, en tipsizin bile talibi var neticede ama incel'lerin talibi yok. Artık benim gibi normal tipte olan erkeklere bile bakmıyorlar, sosyal beceri statü falan arıyorlar.

Çok şey mi? Ben her erkeğin en doğal hakkını istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…