Herkesin damak tadı farklıdır. Bu ülkedeki kızlara yaranmak istiyorsanız bırak sakalı yeter.
Ama ben sakalsız severim kişiden kişiye göre değişen bir durumdur aynı şeyi kızlar da söylüyor. Evlendiğiniz zaman bunlara eminim gülüp geçersiniz evlenenlerden öyle duydum çünkü.
En iyisi şeriati desteklemek kardeşim, bak ciddi söylüyorum, ateist olmama rağmen şeriati destekliyorum, ataerkil olan sistem tam bizlik.
Tabi üremeye karşıyım, böyle bir yerde üremek hata. Keşke şeriat gelse üstüne Çindeki gibi max 1-2 velet sayısına kadar çıkılabilse.
Yani zannettigin gibi bişi değil oyunlarda falan 20 yaşındaki adam bana abi diyor sonra ben 13 yaşındayım diyorum adam sallama diyor öyle öyle birbirimize giriyoruz
Eğer gelecek ayın elektrik faturasının ne kadar geleceğini kafana takmıyorsan hayat senin için o kadar da sıkıcı değildir. Sen değil yaşam standartlarımız kötü.
Yani zannettigin gibi bişi değil oyunlarda falan 20 yaşındaki adam bana abi diyor sonra ben 13 yaşındayım diyorum adam sallama diyor öyle öyle birbirimize giriyoruz
@89666 dostum kendini yargılamak yerine kendinle barışırsan özgüven kazanırsın. Özgüven hem çekicidir ve saygınlık kazandırır. Kaç yaşındasın? Kendini geliştirmeye bak, öğrenciysen daha fazla çalış ve ileride önemli bir konum elde etmeye bak. Para eline geçince vücut da yaparsın, prestij de kazanırsın. Güzellik/çirkinlik de tamamen görecelidir, parası olan ve özgüvenli bir insan olursan istediğini zaten alırsın.