Said00 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 350 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #21 XEfe.Bey dedi: İçinde Kur'an'ı kerim bulunan bir eve kötü niyetli varlıklar giremez, eğer içiniz rahat etmiyorsa duaları okuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ayetel kürsi okuyuncada çok rahatlatır içimi ne zaman köpekten felan korksam okuyorum.
XEfe.Bey dedi: İçinde Kur'an'ı kerim bulunan bir eve kötü niyetli varlıklar giremez, eğer içiniz rahat etmiyorsa duaları okuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ayetel kürsi okuyuncada çok rahatlatır içimi ne zaman köpekten felan korksam okuyorum.
SOKARTES Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #22 RiotClient.dll dedi: Cinler teknolojiye sızmaya başlamış Genişletmek için tıkla... öyle deme olm geçen cs de vs attık iddaya girdik aldı vs de
RiotClient.dll dedi: Cinler teknolojiye sızmaya başlamış Genişletmek için tıkla... öyle deme olm geçen cs de vs attık iddaya girdik aldı vs de
RiotClient.dll Hectopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 621 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Haziran 2023 #23 SOKARTES dedi: öyle deme olm geçen cs de vs attık iddaya girdik aldı vs de Genişletmek için tıkla... Vs attığın arkadaşın ismi Ali veya Can herhalde
SOKARTES dedi: öyle deme olm geçen cs de vs attık iddaya girdik aldı vs de Genişletmek için tıkla... Vs attığın arkadaşın ismi Ali veya Can herhalde
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 23 Haziran 2023 #24 660412 dedi: Haklısınız ayetel kürsi okuyunca da çok rahatlatır içimi ne zaman köpekten falan korksam okuyorum. Genişletmek için tıkla... Sabah evden çıkmadan Felak suresi oku hocam. Çok güzel anlamlı ve koruyor gerçekten.
660412 dedi: Haklısınız ayetel kürsi okuyunca da çok rahatlatır içimi ne zaman köpekten falan korksam okuyorum. Genişletmek için tıkla... Sabah evden çıkmadan Felak suresi oku hocam. Çok güzel anlamlı ve koruyor gerçekten.
Said00 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 350 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #25 XEfe.Bey dedi: Sabah evden çıkmadan Felak suresi oku hocam. Çok güzel anlamlı ve koruyor gerçekten. Genişletmek için tıkla... Hocam ben felak + euzu bikelimatillahi-ttammati min şerri ma haleka duası var onu 3 kere okuyorum rahat çıkıyorum.
XEfe.Bey dedi: Sabah evden çıkmadan Felak suresi oku hocam. Çok güzel anlamlı ve koruyor gerçekten. Genişletmek için tıkla... Hocam ben felak + euzu bikelimatillahi-ttammati min şerri ma haleka duası var onu 3 kere okuyorum rahat çıkıyorum.
night_blue46 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 504 Çözümler 5 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 1200 3200mhz 8x2 DDR4 Ram Sapphire Radeon RX560 Asrock A320m Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2023 #26 Mehter marşı dinle faydası olur kendisi gaza getir 3 harfliler falan kimmiş de.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2023 #27 Sürücüler güncel mi?
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 23 Haziran 2023 #28 Umutsuz bir insan dedi: Al eline sopayı son ses bunu aç. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adam geldi adam!
Umutsuz bir insan dedi: Al eline sopayı son ses bunu aç. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adam geldi adam!
Darkside1334 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #29 EgoWaixx dedi: Hocamlar bugün arkadaşlarla üç harfililer hakkında çok konuştuk ve eve geldiğimde masaüstü dağılmıştı ve ekranın Hz 144'ten 60 düşüp diğer monitörümde görmemeye başladı. Allah çarpsın kurgu değil. Sizce ne olabilir? Çok korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky yükle 3 harfe karşı çok iyi koruma sağlar.
EgoWaixx dedi: Hocamlar bugün arkadaşlarla üç harfililer hakkında çok konuştuk ve eve geldiğimde masaüstü dağılmıştı ve ekranın Hz 144'ten 60 düşüp diğer monitörümde görmemeye başladı. Allah çarpsın kurgu değil. Sizce ne olabilir? Çok korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky yükle 3 harfe karşı çok iyi koruma sağlar.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #30 Cinler, Allah'ın izni olmadan sana hiçbir şey yapamaz.