4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 21 Şubat 2022 #21 AxiBorea dedi: Sağolun arkadaşlar. Bence böyle bir konuyu bir daha açmayacağım. Kafaya takmamaya çalışacağım bunları. Genişletmek için tıkla... Neden böyle düşünüyorsun?
AxiBorea dedi: Sağolun arkadaşlar. Bence böyle bir konuyu bir daha açmayacağım. Kafaya takmamaya çalışacağım bunları. Genişletmek için tıkla... Neden böyle düşünüyorsun?
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 21 Şubat 2022 #22 LEGEND.35 dedi: Milletin ne dediğini pek umursama dostum burası sanal ortam hiçbirimizi gerçekte görmeyeceksin dolayısıyla pek kafaya takma. Genişletmek için tıkla... Belki farketmiyoruz'da birbirimizi görüyoruz gerçekte?
LEGEND.35 dedi: Milletin ne dediğini pek umursama dostum burası sanal ortam hiçbirimizi gerçekte görmeyeceksin dolayısıyla pek kafaya takma. Genişletmek için tıkla... Belki farketmiyoruz'da birbirimizi görüyoruz gerçekte?
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.014 Çözümler 2 Yer İzmir 21 Şubat 2022 #23 CHRİS W4LKER dedi: Belki farketmiyoruz'da birbirimizi görüyoruz gerçekte? Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum gorsekte bilmedigimiz için sorun yok.
CHRİS W4LKER dedi: Belki farketmiyoruz'da birbirimizi görüyoruz gerçekte? Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum gorsekte bilmedigimiz için sorun yok.