Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 22 Ekim 2021 #11 v1ncent dedi: Çoğu kız böyle umut aşılayıp genelde sonda tekmeyi basıyor. Umarım karakterli bir kızdır da bu durum başına gelmez. Genişletmek için tıkla... Kızı tanıyan arkadaşlarım var ve genellikle iyi birisi olduğunu söylediler bende onunla beraberken çok mutlu hissediyorum kendimi. XEfe.Bey dedi: Mutluluğunun tadını çıkar. 2 gün sonra sevdiğim kız beni reddetti diye konu açarsın. Genişletmek için tıkla... Kabul etti diye konu açacağım inşallah hocam 1-2 güne açılmayı planlıyorum.
v1ncent dedi: Çoğu kız böyle umut aşılayıp genelde sonda tekmeyi basıyor. Umarım karakterli bir kızdır da bu durum başına gelmez. Genişletmek için tıkla... Kızı tanıyan arkadaşlarım var ve genellikle iyi birisi olduğunu söylediler bende onunla beraberken çok mutlu hissediyorum kendimi. XEfe.Bey dedi: Mutluluğunun tadını çıkar. 2 gün sonra sevdiğim kız beni reddetti diye konu açarsın. Genişletmek için tıkla... Kabul etti diye konu açacağım inşallah hocam 1-2 güne açılmayı planlıyorum.
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #12 XEfe.Bey dedi: Bu arkadaş dediğin kişi xefe. Bey Genişletmek için tıkla... Çift hesap mı? Benim kastettiğim mesaj buydu. Theguywholikestanks dedi: İnşallah sahte bir ilişki olmaz diyelim o zaman hocam. Allah korusun hocam. Genişletmek için tıkla...
XEfe.Bey dedi: Bu arkadaş dediğin kişi xefe. Bey Genişletmek için tıkla... Çift hesap mı? Benim kastettiğim mesaj buydu. Theguywholikestanks dedi: İnşallah sahte bir ilişki olmaz diyelim o zaman hocam. Allah korusun hocam. Genişletmek için tıkla...
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 22 Ekim 2021 #13 BenimadımYusuf dedi: Çift hesap mı? Benim kastettiğim mesaj buydu. Genişletmek için tıkla... Yok hocam nereden çıkardın.
BenimadımYusuf dedi: Çift hesap mı? Benim kastettiğim mesaj buydu. Genişletmek için tıkla... Yok hocam nereden çıkardın.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #14 Sevgili işlerini anlamıyorum. Hem geleceğini mahvediyor hem duygu tatmininden başka bir şey değil.
ggbro Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 22 Ekim 2021 #15 Hamza Ensar Sağlam dedi: Sevgili işlerini anlamıyorum. Hem geleceğini mahvediyor hem duygu tatmininden başka bir. Şey değil. Genişletmek için tıkla... Sevgiye mantıkla yaklaşılmaz.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Sevgili işlerini anlamıyorum. Hem geleceğini mahvediyor hem duygu tatmininden başka bir. Şey değil. Genişletmek için tıkla... Sevgiye mantıkla yaklaşılmaz.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 22 Ekim 2021 #16 Hamza Ensar Sağlam dedi: Sevgili işlerini anlamıyorum. Hem geleceğini mahvediyor hem duygu tatmininden başka bir. Şey değil. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında kötü bir şey değil ama kavga gürültü olunca tadı kaçıyor.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Sevgili işlerini anlamıyorum. Hem geleceğini mahvediyor hem duygu tatmininden başka bir. Şey değil. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında kötü bir şey değil ama kavga gürültü olunca tadı kaçıyor.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #17 XEfe.Bey dedi: Hocam aslında kötü bir şey değil ama kavga gürültü olunca tadı kaçıyor. Genişletmek için tıkla... Sevgili yapıp, dersleri iyi giden bir örnek gösterin bana lisede. ggbro dedi: Sevgiye mantıkla yaklaşılmaz. Genişletmek için tıkla... Geleceğimi mahvedecekse mantığımla bakarım.
XEfe.Bey dedi: Hocam aslında kötü bir şey değil ama kavga gürültü olunca tadı kaçıyor. Genişletmek için tıkla... Sevgili yapıp, dersleri iyi giden bir örnek gösterin bana lisede. ggbro dedi: Sevgiye mantıkla yaklaşılmaz. Genişletmek için tıkla... Geleceğimi mahvedecekse mantığımla bakarım.
ggbro Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 22 Ekim 2021 #18 Hamza Ensar Sağlam dedi: Geleceğimi mahvedecekse mantığımla bakarım. Genişletmek için tıkla... Biriyle bağ kurmak geleceğini mahvetmez. Sınav senense ara verirsin en fazla.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Geleceğimi mahvedecekse mantığımla bakarım. Genişletmek için tıkla... Biriyle bağ kurmak geleceğini mahvetmez. Sınav senense ara verirsin en fazla.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 22 Ekim 2021 #19 Hamza Ensar Sağlam dedi: Sevgili yapıp, dersleri iyi giden bir örnek gösterin bana lisede. Geleceğimi mahvedecekse mantığımla bakarım. Genişletmek için tıkla... Sevmek elinizde olmuyor maalesef sevip açılmazsanız o daha çok içinizde kalır.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Sevgili yapıp, dersleri iyi giden bir örnek gösterin bana lisede. Geleceğimi mahvedecekse mantığımla bakarım. Genişletmek için tıkla... Sevmek elinizde olmuyor maalesef sevip açılmazsanız o daha çok içinizde kalır.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #20 ggbro dedi: Biriyle bağ kurmak geleceğini mahvetmez. Sınav senense ara verirsin en fazla. Genişletmek için tıkla... Sevgili yapıldığında bitti kardeşim istersen ara ver o kafandan çıkmaz. Ayrıca her yıl notlarını yüksek tutmalısın sadece sınav senesinde çalışmak nedir? Sinyor Ezio Auditore dedi: Sevmek elinizde olmuyor maalesef sevip açılmazsanız o daha çok içinizde kalır. Genişletmek için tıkla... İçinde kalır, bir kaç hafta sonra unutursun. Bu yaşta duygularınız çok hareketli bir kaç ay sonrada başkasına aşık olacaksın.
ggbro dedi: Biriyle bağ kurmak geleceğini mahvetmez. Sınav senense ara verirsin en fazla. Genişletmek için tıkla... Sevgili yapıldığında bitti kardeşim istersen ara ver o kafandan çıkmaz. Ayrıca her yıl notlarını yüksek tutmalısın sadece sınav senesinde çalışmak nedir? Sinyor Ezio Auditore dedi: Sevmek elinizde olmuyor maalesef sevip açılmazsanız o daha çok içinizde kalır. Genişletmek için tıkla... İçinde kalır, bir kaç hafta sonra unutursun. Bu yaşta duygularınız çok hareketli bir kaç ay sonrada başkasına aşık olacaksın.