Çok seviyorum

Eşref Bey

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Herkese merhaba, dostlar. Hayatımda birisi var. Çok seviyorum, bırakmak istemiyorum. İstediğimiz zaman buluşuyoruz, güven problemimiz yok, kıskançlığımız yok...Ama sanki beni bırakacakmış gibi bir hisse kapılıyorum. İlişkimiz çok güzel gidiyor. Ancak hep beni bırakacakmış gibi bir hisse kapılmadan da olmuyor. Bu hissi nasıl yenebilirim? Çok seviyorum onu.

İlk olarak çok bağlanmayın, kimseye çok bağlanmayın. Bir gün gider, kahrolursunuz. O giderse dünyanın sonu olmayacağını anlarsanız böyle hisse kapılmazsınız.

Sana naçizane tavsiyem ilişki de realist bir davranış sergile. Yani bir gün her güzel şeyin bitebileceğini aklında bulundur. Bir ihtimal hep olsun. Ama o ihtimali sadece bulundur öyle kalsın. Ve akışına bırak her şeyi. Ben bunu yapamadığım için bugün bu tavsiyeyi veriyorum. :) Dengeli bir yol bul ilişkinde ve her şeye rağmen bir gün gitse bile pozitif düşün. Sevgiyi eksik etme kalbinden dostum.

Hocam 2 saat once sevgilimden ayrıldım ona degersiz hissettiriyormusum birkaç defa kavga edilince onun benden daha iyilerine layik olduğunu dogru kisi olmadigimi anladim ve ayrildim ancak onu bende sizin gibi seviyorum ve şu an keske donse bir mesaj atsa falan diyorum sevin hocam birbirinizi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı