myu Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 243 Çözümler 5 9 Ağustos 2024 #21 Sıkıldım ve Google'dan bu konu önüme çıktı. Gerçekten her günüm sıkıcı geçiyor...
U ujur Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #22 Giorno Giovanna dedi: Ne yapayım hocam söyle yapacağım Hocam çok üşeniyorum o konuya ya. Genişletmek için tıkla... Tatlı seviyorsan tiramisu yap. Malzeme varsa lazanya yap. Malzeme yoksa körili tavuk yap.
Giorno Giovanna dedi: Ne yapayım hocam söyle yapacağım Hocam çok üşeniyorum o konuya ya. Genişletmek için tıkla... Tatlı seviyorsan tiramisu yap. Malzeme varsa lazanya yap. Malzeme yoksa körili tavuk yap.
M Meegmehet Femtopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #23 Giorno Giovanna dedi: Ne yapayım hocam söyle yapacağım Hocam çok üşeniyorum o konuya ya. Genişletmek için tıkla... Ben üşendim yazamaya üşeniyorum zaten canım sıkılmış en son yemeyi dün sabah yedim taktik verin ne yapayım
Giorno Giovanna dedi: Ne yapayım hocam söyle yapacağım Hocam çok üşeniyorum o konuya ya. Genişletmek için tıkla... Ben üşendim yazamaya üşeniyorum zaten canım sıkılmış en son yemeyi dün sabah yedim taktik verin ne yapayım