Çok sıkıldım

Giorno Giovanna

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 R5 3500
Dışarı çıkmak istesem param bitti, oyun oynamak istesem şu an oynamak istemiyorum, yatmak desem yatmak istemiyorum, yemek yapmak desem üşeniyorum... Ne yapacağım çok sıkıldım.

Dışarı çıkmak istesem param bitti, oyun oynamak istesem şu an oynamak istemiyorum, yatmak desem yatmak istemiyorum, yemek yapmak desem üşeniyorum... Ne yapacağım çok sıkıldım.

Kurtlar Vadisi izle tavsiye ederim😁

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-16 143256.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-16 143256.png
    1 MB · Görüntüleme: 80

Bisikletiniz varsa bisiklet sürün benim emektar öldü. 4 ay sonra yeni bisiklet alacağım bisikletsiz hayat yaşanmıyor diyeceğim ama yaşanıyor. 3 km yi mola vermeden tempoyla koşmuştum 2 gün önce kendim bile şaşırdım.

Bisikletiniz varsa bisiklet sürün benim emektar öldü. 4 ay sonra yeni bisiklet alacağım bisikletsiz hayat yaşanmıyor diyeceğim ama yaşanıyor. 3 km yi mola vermeden tempoyla koşmuştum 2 gün önce kendim bile şaşırdım.
Bisikletimi 2 ay önce para ihtiyacı için satmıştım :D

Bisikletimi 2 ay önce para ihtiyacı için satmıştım :D

Eğer azıcık iyi futbol oynuyorsanız ve yaşınız çok fazla büyük değilse halı sahalara gidin. Benim yakınımda 1 tane var halı saha ayakkabımın tabanı hem yarısı çıkık hem de tabanı pürüzsüz olsa bile canım istediğinde gidip oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı