Çok sinirliyim

Arkadaşlar Valorant'ta bir çocuk 10 yaşında geldi ve bana küfür etti ama küçük değil. Çok ağır küfürler sonra dalga geçti şu an çok sinirliyim. Sinirimi atmak için ne yapabilirim?
Rankın nedir? Çoğu kişi dalgaya almış fakat yastıkları tekmele vur ama o sinirini atacak bir şey yap.

Arkadaşlar Valorant'ta bir çocuk 10 yaşında geldi ve bana küfür etti ama küçük değil. Çok ağır küfürler sonra dalga geçti şu an çok sinirliyim. Sinirimi atmak için ne yapabilirim?
Hocam öyle oldu mu ben şöyle bir taktik yapıyorum; Ses kaydı alıyorum ya da fotoğrafını çekiyorum. Giriyorum egm' ye. Online ihbar siber suçlar seçeneğine tıklayıp gerekli belgeleri atıyorum. Ama ihbar etmiyorum. Sonra o sayfanın fotoğrafını çekip hakaret eden arkadaşa gönderiyorum. Ağlar hocam. Ağlar.

Hürriyet, din, sülale toplu sövenleri takmıyorum, ufacık çocukları mı takacağım? Salla gitsin boş insanları.

Takmayın kafanıza ne olacak sanki çocukluğuna verin.

Kum torbasını not yapıştırın ismini "10 yaşındaki çocuk" şeklinde adlandırın ve vurmaya başlayın. Ve ya, mantıklı olan her insan gibi böyle bir şeyle karşılaştığınız zaman çocuğu susturmayı deneyin. İnanmak başaranın yarısıdır. Sizinleyiz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…