Arkadaşlar Valorant'ta bir çocuk 10 yaşında geldi ve bana küfür etti ama küçük değil. Çok ağır küfürler sonra dalga geçti şu an çok sinirliyim. Sinirimi atmak için ne yapabilirim?
Neden TR serverında oyun oynanmaz adlı içerik, şaka bir yana cidden Türkiye sunucularından uzak durun çok "toxic" kişiler var, siniriniz için açın YouTube'u ve rahatlatıcı videolar izleyin ondan sonra maç geçmişinden oyuncunun takma adını bulup raporlayın.
Not: Bana da gelmişti CS:GO'da seçkin olmadığı halde seçkin simgesi vardı hile olduğunu biliyordum neden hile kullanıyorsun dedim küfür etti hile değilim dedi maç sonu mevlana açtı.
Arkadaşlar Valorant'ta bir çocuk 10 yaşında geldi ve bana küfür etti ama küçük değil. Çok ağır küfürler sonra dalga geçti şu an çok sinirliyim. Sinirimi atmak için ne yapabilirim?
Çocuğun Discord'unu iste ve onu bir güzel trolle
1. yöntem: Emniyet siber uçlar sayfasına bunun ismini oyun ismini falan yazın SS alın ve o çocuğa atın altına çok pis eder ama sakın ihbarı göndermeyin
2. yöntem: DONFREE.SPACE bunu atın bedava Valorant points geliyor de ve çocuk ne yapacağım derse o Rusça yazıya tıkla de 100% tıklar ve sonuçlarına katlanır ama eğer bordo çocuksa bu numarayı yemiyecektir 1. yöntem daha iyi denendi ve doğrulandı
Kum torbasını not yapıştırın ismini "10 yaşındaki çocuk" şeklinde adlandırın ve vurmaya başlayın. Ve ya, mantıklı olan her insan gibi böyle bir şeyle karşılaştığınız zaman çocuğu susturmayı deneyin. İnanmak başaranın yarısıdır. Sizinleyiz!
Hocam anneleri çocuğun eline topu ya da bilgisayarı veriyor. Git oyna diyor. Ne bi edep, ne bi ahlak dersi veriyorlar. Çocuk oradan buradan duyduğu ve kendi bilinç altında oluşturduğu küfürleri harmanlayıp bir şey olmayacakmış gibi sövüyor. Ailenin eğitmesi gerekiyor biraz da. Çocuğa: '' Bak yavrum bu doğru şu yanlış. Bunu yaparsan iyi olur bunu yaparsan kötü olur. Birbirimize karşı saygılı olmalıyız.'' demeliler.
Takma, boş ver gitsin diyenlere sesleniyorum. Peşini bırakmasınlar. Bir edep, ahlak önemli ya. İsterse ağlasın. Küfür ederken ki rahatlığı o zaman bulabilir mi acaba? Oh rahat rahat söveyim herkese. Bana kimse bir şey demesin. Ben de bana kimse bir şey demiyor diye : ''Demek ki bu doğru, yanlış olsa kızarlardı.'' Diye düşünürdüm ve daha fazla sövmeye başlardım. Peşini bırakmayın. Ailesini sosyal medyadan bulup kanıtlarıyla beraber şikayet edin. Böyle olmaz ki. Söveyim söveyim kimse bana kızmasın. Karşıda ki insan değil mi? Cansız varlık mı, duvar mı? Bırakmayın peşini. Ağlatın hocam.