Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #11 Flatout 2 Araba parçalama ve sürmeyi seviyorsan çok güzel oyun.
Kare Tilki Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.170 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #12 Lusyz dedi: Flatout 2 Araba parçalama ve sürmeyi seviyorsan çok güzel oyun. Genişletmek için tıkla... Ultimate carnage olanını ilk çıktığından beri oynuyorum ama maalesef Live hatası veriyor artık Avcı oyunu seviyorsan. Hunting unlimited 2010. The hunter. Bu iki oyunu tavsiye ederim the hunter daha zor çalışabilir çok oyunculuda oynanıyor.
Lusyz dedi: Flatout 2 Araba parçalama ve sürmeyi seviyorsan çok güzel oyun. Genişletmek için tıkla... Ultimate carnage olanını ilk çıktığından beri oynuyorum ama maalesef Live hatası veriyor artık Avcı oyunu seviyorsan. Hunting unlimited 2010. The hunter. Bu iki oyunu tavsiye ederim the hunter daha zor çalışabilir çok oyunculuda oynanıyor.
dersleeer2 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 1.134 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire R9 380x Nitro Overclocked pentium g4560 16gb asus z170-p anakart Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #13 550519 dedi: Stardew Valley. Her 4 GB ekran kartı iyi değildir. GB'a göre güç belirlenemez. GT 730 çok güçsüz bir GPU, 9500 GT ile aralarında çok büyük bir fark yok. Genişletmek için tıkla... En azından DX 11 ve Valorant açıyor.
550519 dedi: Stardew Valley. Her 4 GB ekran kartı iyi değildir. GB'a göre güç belirlenemez. GT 730 çok güçsüz bir GPU, 9500 GT ile aralarında çok büyük bir fark yok. Genişletmek için tıkla... En azından DX 11 ve Valorant açıyor.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #14 dersleeer2 dedi: En azından DX 11 ve Valorant açıyor. Genişletmek için tıkla... Açıyorda oynatmıyor GT 730 gördüğüm en rezelat kart.
dersleeer2 dedi: En azından DX 11 ve Valorant açıyor. Genişletmek için tıkla... Açıyorda oynatmıyor GT 730 gördüğüm en rezelat kart.
Winterss Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #15 Little Nightmares 1&2, Inside veya Limbo. Hepsi benzer kafada oyunlar ve çok sistem istemiyorlar. Bakabilirsiniz.
Little Nightmares 1&2, Inside veya Limbo. Hepsi benzer kafada oyunlar ve çok sistem istemiyorlar. Bakabilirsiniz.
P PatrikSkills Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #16 297689 dedi: Hitman: Absolution. Genişletmek için tıkla... Bunu oynadım güzeldi teşekkür ederim yine de embraceit dedi: Unturned Genişletmek için tıkla... teşekkürler indirip bakacağım The Virtuoso dedi: Paladins oyna. Salt eğlence. Müthiş oyun, bayılıyorum. Genişletmek için tıkla... teşekkürler indirip bakacağım 550519 dedi: Stardew Valley. Her 4 GB ekran kartı iyi değildir. GB'a göre güç belirlenemez. GT 730 çok güçsüz bir GPU, 9500 GT ile aralarında çok büyük bir fark yok. Genişletmek için tıkla... katılıyorum pek bir işe yaramıyor yakında almayı planlıyorum yeni bir şeyler hayırlısı dersleeer2 dedi: En azından DX 11 ve Valorant açıyor. Genişletmek için tıkla... Ona da şükür ediyoruz Lusyz dedi: Açıyorda oynatmıyor GT 730 gördüğüm en rezelat kart. Genişletmek için tıkla... Çok doğru ama biliyorsun her şeylerin fiyatını Winterss dedi: Little Nightmares 1&2, Inside veya Limbo. Hepsi benzer kafada oyunlar ve çok sistem istemiyorlar. Bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler deneyeceğim Son düzenleme: 11 Mart 2023
297689 dedi: Hitman: Absolution. Genişletmek için tıkla... Bunu oynadım güzeldi teşekkür ederim yine de embraceit dedi: Unturned Genişletmek için tıkla... teşekkürler indirip bakacağım The Virtuoso dedi: Paladins oyna. Salt eğlence. Müthiş oyun, bayılıyorum. Genişletmek için tıkla... teşekkürler indirip bakacağım 550519 dedi: Stardew Valley. Her 4 GB ekran kartı iyi değildir. GB'a göre güç belirlenemez. GT 730 çok güçsüz bir GPU, 9500 GT ile aralarında çok büyük bir fark yok. Genişletmek için tıkla... katılıyorum pek bir işe yaramıyor yakında almayı planlıyorum yeni bir şeyler hayırlısı dersleeer2 dedi: En azından DX 11 ve Valorant açıyor. Genişletmek için tıkla... Ona da şükür ediyoruz Lusyz dedi: Açıyorda oynatmıyor GT 730 gördüğüm en rezelat kart. Genişletmek için tıkla... Çok doğru ama biliyorsun her şeylerin fiyatını Winterss dedi: Little Nightmares 1&2, Inside veya Limbo. Hepsi benzer kafada oyunlar ve çok sistem istemiyorlar. Bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler deneyeceğim