Çok soru çözemiyorum

Eymen12o

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, sınava hazırlanan bir lise öğrencisiyim derslerim iyi fakat çok beceri temelli soru çözemiyorum, eski tip sorulardan bir oturuşta 200 300 tane çözebilecekken beceri temelli sorularda 150 soruda 100 soruda tıkanıyorum, ne yapabilirim?

Selam arkadaşlar, sınava hazırlanan bir lise öğrencisiyim derslerim iyi fakat çok beceri temelli soru çözemiyorum, eski tip sorulardan bir oturuşta 200 300 tane çözebilecekken beceri temelli sorularda 150 soruda 100 soruda tıkanıyorum, ne yapabilirim?
Olur öyle şeyler. Kafanı böyle şeylere takıp performansını düşürme. İlla ki yükseltirsin canını sıkma.

Temelin nasıl matematikte. En son hangi kitabı çözdün?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tıkanmanızın sebebi yapmakta zorlanmaya başlayıp yapamamanız mı yoksa sıkılmanız mı? Eğer sebebi yapmakta zorlanmak ise bu kadar yeter diyor beyin bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı