mikopasha Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #1 Günde çok fazla su içiyorum ödem ve yağ yakmak için faydaları var mı?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.981 Makaleler 4 Çözümler 20 30 Aralık 2024 #2 Düz mantık her şeyin aşırısı zarar.
whywouldnot Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2024 #3 Hayır gereğinden fazla su içmek su zehirlenmesine bile sebep olabilir sadece vücudunun istediği kadar su iç kendini fazla zorlama yağ dediğin şey spor yaparak yakılır, ve gerektiği kadar su içmek evet ödem atımına katkı sağlar.
Hayır gereğinden fazla su içmek su zehirlenmesine bile sebep olabilir sadece vücudunun istediği kadar su iç kendini fazla zorlama yağ dediğin şey spor yaparak yakılır, ve gerektiği kadar su içmek evet ödem atımına katkı sağlar.
NatsiRole Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #4 mikopasha dedi: Günde çok fazla su içiyorum ödem ve yağ yakmak için faydaları var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kilo ve boya göre değişir ama çok fazla içiyorsanız tabii zararlıdır.
mikopasha dedi: Günde çok fazla su içiyorum ödem ve yağ yakmak için faydaları var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kilo ve boya göre değişir ama çok fazla içiyorsanız tabii zararlıdır.