B boca boston Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #1 Haftada 5 gün spor yapıyorum. 9-10 l su içiyiyorum günlük. Zararı faydası nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2022
D dimitri morgan Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 228 Çözümler 1 14 Eylül 2022 #2 boca boston dedi: Haftada 5 gün spor yapıyorum. 9-10 l su içiyiyorum günlük. Zararı faydası nelerdir? Genişletmek için tıkla... Zararı olmaz. Fazlası idrarla atılır ama 10 lt içince sürekli tuvalete gitmiyor musun? Rahatsız eder yani.
boca boston dedi: Haftada 5 gün spor yapıyorum. 9-10 l su içiyiyorum günlük. Zararı faydası nelerdir? Genişletmek için tıkla... Zararı olmaz. Fazlası idrarla atılır ama 10 lt içince sürekli tuvalete gitmiyor musun? Rahatsız eder yani.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.044 Makaleler 2 Çözümler 32 14 Eylül 2022 #3 Mineral kaybı yaşarsınız ve böbreğinizin yorulur. Kaybettiğiniz mineralleri geri kazanmak için maden suyu için.
Mineral kaybı yaşarsınız ve böbreğinizin yorulur. Kaybettiğiniz mineralleri geri kazanmak için maden suyu için.
criminal1905 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #4 bir fikrim yok ama boşaltım sistemine zarar verebilir
epodhii Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 14 Eylül 2022 #5 F 16 Fighting Falcon dedi: Mineral kaybı yaşarsınız ve böbreğinizin yorulur. Kaybettiğiniz mineralleri geri kazanmak için maden suyu için. Genişletmek için tıkla... Peki hocam fazla maden suyu içmek zararlı mıdır? Su kadar olmasa da, günde 2 veya 2.5 litre maden suyu içmek zararlı mıdır?
F 16 Fighting Falcon dedi: Mineral kaybı yaşarsınız ve böbreğinizin yorulur. Kaybettiğiniz mineralleri geri kazanmak için maden suyu için. Genişletmek için tıkla... Peki hocam fazla maden suyu içmek zararlı mıdır? Su kadar olmasa da, günde 2 veya 2.5 litre maden suyu içmek zararlı mıdır?
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 14 Eylül 2022 #6 boca boston dedi: Haftada 5 gün spor yapıyorum. 9-10 l su içiyiyorum günlük. Zararı faydası nelerdir? Genişletmek için tıkla... Bence bu kadar fazlası zarar verebilir. Ayrıca, bunu nasıl başarıyorsunuz? Valla helal olsun, ben 10 dakikada bir tuvalete gitmeye üşenirdim.
boca boston dedi: Haftada 5 gün spor yapıyorum. 9-10 l su içiyiyorum günlük. Zararı faydası nelerdir? Genişletmek için tıkla... Bence bu kadar fazlası zarar verebilir. Ayrıca, bunu nasıl başarıyorsunuz? Valla helal olsun, ben 10 dakikada bir tuvalete gitmeye üşenirdim.
D dimitri morgan Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 228 Çözümler 1 14 Eylül 2022 #7 epodhii dedi: Peki hocam fazla maden suyu içmek zararlı mıdır? Su kadar olmasa da, günde 2 veya 2.5 litre maden suyu içmek zararlı mıdır? Genişletmek için tıkla... doktorlar 1-2 küçük şişe içerseniz faydalı , sizin dediğiniz kadar içmek zararlı diyor
epodhii dedi: Peki hocam fazla maden suyu içmek zararlı mıdır? Su kadar olmasa da, günde 2 veya 2.5 litre maden suyu içmek zararlı mıdır? Genişletmek için tıkla... doktorlar 1-2 küçük şişe içerseniz faydalı , sizin dediğiniz kadar içmek zararlı diyor
B boca boston Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #8 F 16 Fighting Falcon dedi: Mineral kaybı yaşarsınız ve böbreğinizin yorulur. Kaybettiğiniz mineralleri geri kazanmak için maden suyu için. Genişletmek için tıkla... Günlük 400 ml yeterli midir?
F 16 Fighting Falcon dedi: Mineral kaybı yaşarsınız ve böbreğinizin yorulur. Kaybettiğiniz mineralleri geri kazanmak için maden suyu için. Genişletmek için tıkla... Günlük 400 ml yeterli midir?
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #9 epodhii dedi: Peki hocam fazla maden suyu içmek zararlı mıdır? Su kadar olmasa da, günde 2 veya 2.5 litre maden suyu içmek zararlı mıdır? Genişletmek için tıkla... Zararlıdır. Fazla mineral böbrek taşı oluşturabilir.
epodhii dedi: Peki hocam fazla maden suyu içmek zararlı mıdır? Su kadar olmasa da, günde 2 veya 2.5 litre maden suyu içmek zararlı mıdır? Genişletmek için tıkla... Zararlıdır. Fazla mineral böbrek taşı oluşturabilir.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 14 Eylül 2022 #10 epodhii dedi: Peki hocam fazla maden suyu içmek zararlı mıdır? Su kadar olmasa da, günde 2 veya 2.5 litre maden suyu içmek zararlı mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu sefer fazla mineral alırsanız da böbrek de mineraller bir olup kristalleşme yapar ve böylelikle böbrek kumu dökersiniz. Biraz doğum sancısının 1/4 kadarı oluyor. Taş haline gelirse geçmiş olsun.
epodhii dedi: Peki hocam fazla maden suyu içmek zararlı mıdır? Su kadar olmasa da, günde 2 veya 2.5 litre maden suyu içmek zararlı mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu sefer fazla mineral alırsanız da böbrek de mineraller bir olup kristalleşme yapar ve böylelikle böbrek kumu dökersiniz. Biraz doğum sancısının 1/4 kadarı oluyor. Taş haline gelirse geçmiş olsun.