Satılık Çok temiz Dell S2721DGFa monitör

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

ExclusivePack

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
7 şubat 2023'te almış olduğum monitörü daha yüksek bir model aldığım için satıyorum. Yaklaşık 2.5 ay kullandım. Garantisi 36 aydır. Daha 33 ay garantisi mevcuttur. Faturası mevcuttur. Gaming.gen.TR'den alınmıştır.

Monitörü test edebilirsiniz. Kutusu faturası ve bütün aksesuarlarıyla beraber teslim edilecektir. Sağ alt saatin bulunduğu yerde iğne ucu kadar ölü piksel mevcuttur. Fark etmek için iyice yaklaşıp dikkatlice bakmak gerekiyor. Siyah ekranda belli olmaktadır. Ben premium panel garantisi ile yeni monitör ile değişimini sağladım ama gelen monitörde aşırı ışık sızması olduğu için ve o monitörü 3. kez değiştirmedikleri için bu monitörde devam ettim. Ürünün sıfırı 10.699 TL olduğunu düşünürsek gayet makul fiyat yazıyorum.

7.500 TL

Dosya Ekleri

• IMG-20230527-WA0007.jpg
    200,7 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG-20230527-WA0008.jpg
    154 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG-20230527-WA0009.jpg
    163,5 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG-20230527-WA0010.jpg
    143,3 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG-20230527-WA0011.jpg
    216,7 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Üç hafta öncesine kadar 8700 TL'den satılıyordu fakat bayağı zamlandı ürün. Problemleri de hesaba katarsanız bu fiyata satmanız biraz zor. Aynı monitörü ben de kullanıyorum bu arada mükemmel bir kalitesi var. Ölü piksel veya abartı bir ışık sızması da denk gelmedi bana gelen monitörde.

Problem 1 ölü piksel. Başka bir problemi yok. Dell'den servis kaydı açılıp 0 monitör ile değiştirilebilinir. Ki ölü pikseli görmek için bayağı bir yakından bakmanız gerekç demesem ölü piksel var diye kimse fark etmez zaten ışık sızması yeni gelen modelde mevcuttu.

Anladım şimdi. Eğer servis kabul ediyorsa tekrar zaten 3.değişim olacağı için direkt para iadesi alabilirsiniz.

Anladım şimdi. Eğer servis kabul ediyorsa tekrar zaten 3.değişim olacağı için direkt para iadesi alabilirsiniz.

3. kez değiştirmediler. Şimdi ben Dell desteği arasam iade istesem rapor verirler mi bana. Eğer öyle olursa benim işime daha çok gelir.

Zamanında (4-5 ay oldu herhalde) 7K'ya kapış kapış gidiyordu. Fiyat artması bence stokla alakalı. Para iadesi almanız daha doğru olur diye düşünüyorum bu fiyata satmanız zor çünkü.
Özellik bakımından çok iyi monitör. Renk kalitesi, HDR seviyesi, ghosting neredeyse yok vs. yok yok ama... Lokal aydınlatma felaketini saymazsak Yani o da özellik olsun diye eklenen bir şey, bu bütçede hangi IPS monitörde var başka bilmiyorum, olmasa da olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…