Çok tipsiz olmak

826875

Femtopat
Çok tipsizim arkadaşlar çok. Sivilceler bir yandan iğrenç, şekilsiz bir burun bir yandan, fakirlik yüzünden adam gibi giyinememek bir yandan. 17 yaş lise öğrencisi. Herkes gözüme çok yakışıklı ve güzel gelmeye başladı, ben herkesin arasında parazit gibiyim.

İnsanlar çift yaratılırmış. Sen kendini yakışıklı bulmasanda biri seni yakışıklı bulacak.

Hayatını sen mutlu yaşa hayat neşeni kaybetme her sabah çıkarken aynaya bakma yada okulda tuvalete gittiğinde aynaya bakma özgüvenini kaybetme.

Şükret

Bazı insanlar duymuyor, görmüyor bazılarının kolu bacağı yok vb. Kısaca anlatmak istediğim Allaha şükret daha kötü olabilirdin.

Arkadaşın demek istediği kendini kötü hissetme daha da kötü doğabilirdin demek istiyor. Kendisi müslüman olduğu için öyle yazmış. Arkadaş eğer ateist ise de ne yapar bilemiyorum ama diğer dinlere mensup ise kendi tanrısına şükredebilir.

Evet bende üstte şükret yazdım ama illa bir Tanrıya şükr etmesine gerek yok. Yürüyebildiği için bacaklarına, konuşabildiği için ağzına ve diline, bu yazıyı yazabildiği için ellerine şükr edebilir. Bende anlamadım.

Hocam iyi yanından bakın daha da kötü olabilirdiniz.

Çok aldırmamak lazım. Çünkü sivilceler için kremler ve burun ameliyatı gibi şeyler geçici çözümlerdir. Bunları ileride çalışarak yapabileceğin şeylerdir. Yorumlarda belirttiği gibi, şükretmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…