Floki34 Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2015 #161 BurakSancak dedi: Siteden bir fotoğraf daha atabilir misiniz rica etsem ? Herhangi bir ürün veya anasayfa fotoğrafı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yurtiçi ürün fiyatları güncel olsaydı siteyi paylaşırdım fakat sürpriz olsun birazcık. Dosya Ekleri sds.png 91,8 KB · Görüntüleme: 436 sdsds.png 94,5 KB · Görüntüleme: 400
BurakSancak dedi: Siteden bir fotoğraf daha atabilir misiniz rica etsem ? Herhangi bir ürün veya anasayfa fotoğrafı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yurtiçi ürün fiyatları güncel olsaydı siteyi paylaşırdım fakat sürpriz olsun birazcık.
BurakSancak Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 398 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi 17 Ekim 2015 #162 Floki34 dedi: Yurtiçi ürün fiyatları güncel olsaydı siteyi paylaşırdım fakat sürpriz olsun birazcık. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkürler. Bu fiyatlarla ortamı kasıp kavurursunuz. Son düzenleme: 17 Ekim 2015
Floki34 dedi: Yurtiçi ürün fiyatları güncel olsaydı siteyi paylaşırdım fakat sürpriz olsun birazcık. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkürler. Bu fiyatlarla ortamı kasıp kavurursunuz.
Floki34 Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2015 #163 BurakSancak dedi: İlginiz için teşekkürler. Bu fiyatlarla ortamı kasıp kavurursunuz. Genişletmek için tıkla... Sağolun yalnız şunu belirtiyim bu yavaş kargo fiyatları. Diğer postlarda belirttiğim gibi hızlı kargo genelde +45$ farkediyor.
BurakSancak dedi: İlginiz için teşekkürler. Bu fiyatlarla ortamı kasıp kavurursunuz. Genişletmek için tıkla... Sağolun yalnız şunu belirtiyim bu yavaş kargo fiyatları. Diğer postlarda belirttiğim gibi hızlı kargo genelde +45$ farkediyor.
BurakSancak Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 398 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi 17 Ekim 2015 #164 Floki34 dedi: Sağolun yalnız şunu belirtiyim bu yavaş kargo fiyatları. Genişletmek için tıkla... O sorun değil bu fiyata satıldıktan sonra 15 gün beklenir. Peki hızlı kargo seçeneğinde örneğin MSI 980 TI ne kadara gelicek?
Floki34 dedi: Sağolun yalnız şunu belirtiyim bu yavaş kargo fiyatları. Genişletmek için tıkla... O sorun değil bu fiyata satıldıktan sonra 15 gün beklenir. Peki hızlı kargo seçeneğinde örneğin MSI 980 TI ne kadara gelicek?
Floki34 Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2015 #165 BurakSancak dedi: O sorun değil bu fiyata satıldıktan sonra 15 gün beklenir. Peki hızlı kargo seçeneğinde örneğin MSI 980 TI ne kadara gelicek? Genişletmek için tıkla... Msi ürünlerin'de indirim diğerlerine oran ile daha az. Dosya Ekleri msi.png 16,6 KB · Görüntüleme: 430
BurakSancak dedi: O sorun değil bu fiyata satıldıktan sonra 15 gün beklenir. Peki hızlı kargo seçeneğinde örneğin MSI 980 TI ne kadara gelicek? Genişletmek için tıkla... Msi ürünlerin'de indirim diğerlerine oran ile daha az.
BurakSancak Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 398 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi 17 Ekim 2015 #166 Bu fiyatlara seneye haziran ayında sizin siteden alışverişimi yapıcam. Sinerji düşünüyordum ama bu fiyatlar kaçmaz. Son düzenleme: 17 Ekim 2015
Bu fiyatlara seneye haziran ayında sizin siteden alışverişimi yapıcam. Sinerji düşünüyordum ama bu fiyatlar kaçmaz.
MasterWeb Hectopat Katılım 2 Ekim 2015 Mesajlar 680 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2015 #167 Güvenilirlik konusunda nasıl bir garanti verebilirsiniz?
Floki34 Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2015 #168 MasterWeb dedi: Güvenilirlik konusunda nasıl bir garanti verebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Güvenilirlik derken bize güvenme konusunda mı sorunuz ? Yoksa site güvenliği mi birazcık açarssanız detaylı bilgi vermek isterim.
MasterWeb dedi: Güvenilirlik konusunda nasıl bir garanti verebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Güvenilirlik derken bize güvenme konusunda mı sorunuz ? Yoksa site güvenliği mi birazcık açarssanız detaylı bilgi vermek isterim.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 17 Ekim 2015 #169 Açında kurtulak şu kazık firmalardan. Şahsen ben sistemde değişiklik yapacaksam parçaları sizden alırım. Hem ucuz hem parayı kazıkçılara vermemiş olurum.
Açında kurtulak şu kazık firmalardan. Şahsen ben sistemde değişiklik yapacaksam parçaları sizden alırım. Hem ucuz hem parayı kazıkçılara vermemiş olurum.
Floki34 Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2015 #170 Because Im Batman dedi: Açında kurtulak şu kazık firmalardan. Şahsen ben sistemde değişiklik yapacaksam sizden yaparım hem ucuz hem parayı kazıkçılara vermemiş olurum. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun.
Because Im Batman dedi: Açında kurtulak şu kazık firmalardan. Şahsen ben sistemde değişiklik yapacaksam sizden yaparım hem ucuz hem parayı kazıkçılara vermemiş olurum. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun.