Merhaba herkese ben berke. Yaşım 16. artık dayanamıyorum. Neden mi? Benim annem 2017'den beri panikatak hastası. Anne ile vakit geçirmenin en güzel yaşlarındayım ama gezemiyorum, tozamıyorum. Annesiyle gezen genç görünce üzülüyorum, kıskanıyorum. Annem ile “gel anne şuraya gidelim, hadi gel anne alışveriş yapalım, anne bak en sevdiğim grup konsere gelmiş gidelim” diyemiyorum. Panikatak olduğu için dışarıya çıkamıyor. Nöbetler geçiriyor. Kadın gözümün önünde ağlıyor. İkidebir ilaç alıyor ama faydasını görmedim. Düzeleceğim diyor 7 sene olmuş değişim yok. Doktorlara o kadar para bayıldık gelişme yok. Artık iyileşeceğine inancım da kalmadı. Bittim artık. İnanın kurtulması için kendi canımı ona veririm ama işte öyle şeyler olmuyor. Hayatım da bir sürü daha dertler var onları çok takıyordum ama artık tek isteğim annemin iyileşmesi. Size de tavsiyem şudur “yok okulum kötü geldi yok bu kız beni sevmiyor falan” onlar dert değil arkadaşlar yaşamanın keyfine bakın boş şeyleri kafanıza takmayın. Sizi sevmeyi bırakmayacak tek kişi annenizdir. Kafanızı ağırttıysam affola. Kendinize iyi bakın. sağlıcakla kalın.