Çok uğursuz olmak

AlexaBliss

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bu yazdığım yazı hem içimi dökmek hem de aynı dertle boğusan arkadaşlar ile tanışmak üzerine olacak. Son 2 aydır üzerimde aşırı derecede bir uğursuzluk var. Hep araştırdığım korktuğum şeyden bir olay patlıyor. Bu da benim psikolojimi tetikliyor daha ağır önlemler ile daha ağır şüphe birlikte geliyor. Zaten bilgisayarımın virüs olaylarını anlatmama gerek bile yok. Örnek veriyorum bu sadece 1 olay. Az önce annemin telefonuna antivirüs indirdim bir tarama yapayım dedim çünkü uzun süredir saçma sapan bildirimler geliyordu. Tarama yapmaya fırsat bulamadım ama antivirüs indirdim. Ondan 1-2 saat sonra annem Instagram hesabını kaybetti. Mail de alamıyor. Gerçekten her heveslendiğim şey ya ters tepiyor ya hiç olmuyor. Bu durum psikolojimi de bayağı derinden etkiledi. 1-2 dakikaya unutulacak olaylar benim beynimdeki konuları birbirine bağlıyor ve sonuç olarak "Ya olursa" kalıyor. Bu durum bıktırdı beni...

Durumunuza üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…