S slayboicarti Picopat Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar masamın arkasında LED takılı ve de mousepadim ışıklı, bunların ikisi de kasaya bağlı. Herhangi bir zararı var mı?
Arkadaşlar masamın arkasında LED takılı ve de mousepadim ışıklı, bunların ikisi de kasaya bağlı. Herhangi bir zararı var mı?
sametege1905 Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 408 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #2 slayboicarti dedi: Arkadaşlar masamın arkasında LED takılı ve de mousepadim ışıklı, bunların ikisi de kasaya bağlı. Herhangi bir zararı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, zararı yok.
slayboicarti dedi: Arkadaşlar masamın arkasında LED takılı ve de mousepadim ışıklı, bunların ikisi de kasaya bağlı. Herhangi bir zararı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, zararı yok.
S slayboicarti Picopat Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 Güç kaynağımdada sıkıntı var PC uzun süre açık kaldığı zaman çok yüksek sesle takırdıyor onla bi alakası olabilirmi
Güç kaynağımdada sıkıntı var PC uzun süre açık kaldığı zaman çok yüksek sesle takırdıyor onla bi alakası olabilirmi