Çok utangaç olmak

Kazenagi

Centipat
Daha fazla  
16 yasındayım çok utangacım kimseyle konuşamıyorum iki arkadaşım var onlarda farklı şehirlerde hiç sevmediğim bir yerde yaşıyorum. Hayat benim için bu aralar iyi ilerlemiyor. İşte bulamıyorum. Evimin altında dondurmaci açıldı bugün eleman lazım mı diye soracaktım ona da utanıyorum. Müzik falan açmışlar gelen geçen oraya bakıyor ne yapacağım yardım edin çok sıkıldım bu durumdan.

Geçer ergenlik bende böyleydim biraz da olsum hafifletmek istiyorsan dışarı çık.

Kanka ergenliktendir, bende böyleydim şu an 24 yaşındayım insanları pek takmıyorum artık.
Bir gün herkesin öleceği geliyor aklıma, ha bir de "bu cahil halkın neyinden utanacağım" diyorum utandığın zaman bu söylediğim iki şey gelsin rahatlarsın.

Büyüdükçe geçiyor ama senin de efor sarf etmen lazım. Biraz yüzsüz ol, bencil ol. Hep başkalarını düşünme, ay hakkımda ne düşünür ay böyle desem yanlış mı anlaşılır, gerek yok yani.

Biz burada ne dersek diyelim sana etkisi %10 falan olur, biraz da kendin yaşayıp bir şeyleri öğrenmen lazım. İnsanların ne kadar cahil olduğunu kendi gözlerinle görünce "bundan mı utanacağım" diye bilinç yükleniyor. Ha bir de dışarıda dolaştığında kimse sana bakmıyor merak etme kimisi sınavlarını, kimisi akşam ne yemek yiyeceğini, kimisi yakın zamanda kaybettiği akrabasını düşünüyor, herkesin aklında başka bir şey var.

doğrusun abide buda farketmeden girdiğim ergen triplerinden biri olsa gerek tek ilacı biraz zaman sanırım

16 yaşında birisi nasıl iş bulabilir o konuda yardım edebilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…