Çok uzun olmayan oyun önerisi

Makaleler
1
Steam üzerindeki çoğu oyuna sahibim, dolayısıyla sahip olmadığım; çok da uzun sürmeyecek bir oyun arıyorum. Uzun olup da ''kesinlikle dene'' dediğiniz, kendini çok tekrarlamayan oyun varsa yine tavım. Bütçe limiti, tekli oyun bazında yok. (Forspoken gibi 699 TL olmadıkça) Hesabımı aşağıda paylaşıyorum, dediğim gibi sahip olmadığım oyun olursa sevinirim. Oyunun ne türde olduğu fark etmez.

Son düzenleme:

Yeni CoD oyunları çok kısa sürüyor be oynamadıysan bakabilirsin.
Hocam Vanguard çok tırt geldi, Cold War'da fiyat nedir? Mobilden bakamıyorum.

Bulletstorm var, Terminator'e bakacağım hocam.

Ekleme: Hesabımın kaldırılmasının nedeni nedir acaba? Zibilyon tane konu var, hepsinde Steam hesabı paylaşılıyor, hesabımın değeri nedir konuları hala güncel. Benim linkim neden kaldırılmış? İnadına tekrar koyuyorum.

Son düzenleme:
Eğer hikayeli ve kısa bir oyun istiyorsanız undertale öneririm hocam.
Game Pass üzerinden bu aralar oynuyorum hocam. Güzel oyun gerçekten. Destek için Steam'den de alabilirim.
Hocam Steam'de Cold War gözükmüyor nedense ben PS4 de oynadım bitirdim 1 hafta mı aldı az oynamama rağmen. Ama CoD serisine değiyor be.
Normal hocam, yeni CoD oyunları Blizzard'da var, orada da 60 dolar diyor. İmkanı yok veremem o miktarı:(

Game Pass üzerinden bu aralar oynuyorum hocam. Güzel oyun gerçekten. Destek için Steam'den de alabilirim.

Normal hocam, yeni CoD oyunları Blizzard'da var, orada da 60 dolar diyor. İmkanı yok veremem o miktarı:(

Aynen cash verilmez ben CD takası ile oynuyorum CoD serilerini 2-3 oyun veriyorum -üsütne 50-100 TL verip anca alabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı