Çok yalnızım

Ben insanlardan kötü oldukları için uzaklaştım, daha gerçek hissettirmese de acı olmayan bir sanal dünyaya düzen kurdum. Halimden yıllardır memnunum, bazen tanımadığın insanlar sana tanıdıklarından daha çok destek olabilir.

Değerli cevabın teşekkür ederim abicim, Sivas dedin. Ne akla hizmet ise Amasya'dan kalkıp otostop ile Sivas'a gelmiştim.
Kardeşim Borabay'da ağaç evler var yıllar önce günlüğü 40 TL'idi. O evlerden tut biraz tatil yap

Haklısınız tabii ki. Sadece en güzel yaşlarım heba olduğu için üzülüyorum. Konu sahibi arkadaş kusura bakma bu arada ben de cacık oldum konuya.

Haklısınız tabii ki. Sadece en güzel yaşlarım heba olduğu için üzülüyorum. Konu sahibi arkadaş kusura bakma bu arada ben de cacık oldum konuya.
Hiç öyle düşünme güzel kardeşim. Kim söylüyordu unuttum ancak şöyle bir söz var bugünün trajedisi yarının komedisidir. Yani demek istiyor ki ağlayarak geçirdiğimiz günleri ileride gülerek hatırlayacağız. Ki öyle de oluyor. Genç yaşlarda yaşadığın bu sıkıntılar ilerleyen zamanlarda sana tatlı birer mazi olmaktan öteye gitmiyor.

İnşallah. Sağ ol abi desteğin için.

Merhaba nasilsin iyi misin yil 2023 oldu bende baya yalnizim, boyle yerlerde kendimi buldum ve tum hikayeni okuyup etkilendim umarim iyisindir hayat nasil gidiyo

Farklı bir zaman diliminden geliyorum fakat aynı dertleri çekiyorum. En büyük kardeşim, hayatımı bir kobay gibi annem ve babamın tecrübelenmesi için yaşamışım gibi hissediyorum bana sevgi vermeye çalışsalarda ben onu alamadım ve şu an senin bunu yazdığın yaşta üniversitede 4 duvar arasında tek başına kimseyle konuşmadan ot gibi yaşayan biriyim. Buralarda takılmamın sebebi sosyal ihtiyacımı beni yargılmadan dinleyecek insanlardan gidermek. Hayatımı bir robot gibi yaşadım aile fertlerim hayatıma kattığı tek şey bir kalem bir kağıt şimdi onlarla bile ne yapacağımı bilmiyorum bomboşum hiçbir şey hissetmiyorum köreldim ama bilenecek taş bulamıyorum. Bir gün daha devam etmemin tek sebibi bu güne kadar harcadığım emeğim. Yoruldum ve benim gibi inslar ne yapıyor diye arattım siz geldiniz karşıma. Amacım sizin de dediğiniz gibi amacım kendimi acındırmak değil sadece yazmak istedim ve yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…