Çok yalnızım

Hocam ben öyle değil dertlerimi paylaşacağım kimsem yok bu bir süre sonra patlıyor ağlama isteği geliyor.

Hocam ben öyle değil dertlerimi paylaşacağım kimsem yok bu bir süre sonra patlıyor ağlama isteği geliyor.
Sizi çok iyi anlıyorum. Bende de aynıları yaşandı. Tabi ki herkes duygularını farklı şiddette hisseder buna saygı duyarım.
Bunun için kendinize birşey bulun. Ben çok daraldığımda izlediğim kısa bir video var. İsterseniz size de öneririm. Beni gerçekten mutlu ediyor. Bu arada motivasyon videosu gibi değil, tedavi videosu.

Atabilir misiniz?

İlk başta çok bunalıyorsun ama sonra çok iyi oluyor milletin circilesini çekmek bizlik değil demek ki.

Atabilir misiniz?
Direkt atamıyorum video linkini paylaşacağım. Ayrıca kişisel zevklere bağlı bir video. Sevmeyebilirsiniz. Hiç sorun değil kimsenin zevkine karışamayız. Umarım size iyi gelir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı durumdayız zerre arkadaşım yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…