Çok yalnızım

İnsan özünde yalnız bir varlıktır. Ne yazık ki yaşamaya devam edebilmek için birbirimizle iletişim kurmamız gerekiyor.

Son düzenleme:
İyi olma potansyelli fikir.

Çok fazla arkadaşta insanı sıkıyor mesela ben o kadar çevrem var ki aklınız almaz Instagram'yı açıyorum her girişimde DM'den 8 mesaj var. ve ben pişmanlık duyuyorum az olsun ama kafa dengi olsun

Hocam aynı şeyi bende yaşadım,5 kişilik arkadaş grubumda bir anda dışlandım boş boş küfür yedim arkadaşım şuan yok fakat anladım ki belki de beni durup dururken dışlayıp,bana karşı küfür eden kişilerle arkadaş olmamam,onlarla arkadaş olmaktansa yalnız kalmamın benim için daha iyi olacağını düşündüm,fazla kafaya takılacak bir konu değil bence illaki sizin de gelecekte çok iyi anlaşacağınız arkadaşlarınız olacaktır.

Ben ciddiyim isterseniz Discord da yanlızlar tarikatı kuralım mutsuzluğuğun öfkesinden beslenip bir örgüt olabiliriz hiçbir kuralda olmaz: D
Kuralım dostum, hayatımdaki (ailem ve kuzenim hariç) tek insani varlık üç yıllık ilişkim olan kız arkadaşımdı maalesef iki gün önce ayrıldık Dert paçamızdan akıyor hocam

Kuralım dostum, hayatımdaki (ailem ve kuzenim hariç) tek insani varlık üç yıllık ilişkim olan kız arkadaşımdı maalesef iki gün önce ayrıldık dert paçamızdan akıyor hocam

Kurarız sıkıntı yok ta buraya link atmak yasak mı bilemiyorum sunucu reklamı diye ceza yiyebilriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…