Çok yalnızım

Tnixs

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.

Hayatım resmen sadece bilgisayar başında geçiyor sanal hariç pek fazla arkadaşım yok dışarı çıkmak istiyorum çıkamıyorum çok ikilemde kalıyorum. Arkadaş edinmek istiyorum olmuyor sizce nasıl arkadaş edinebilirim? Bir öneriniz var mı?

Herkese merhaba.

Hayatım resmen sadece bilgisayar başında geçiyor sanal hariç pek fazla arkadaşım yok dışarı çıkmak istiyorum çıkamıyorum çok ikilemde kalıyorum. Arkadaş edinmek istiyorum olmuyor sizce nasıl arkadaş edinebilirim? Bir öneriniz var mı?
Emin olun iyi bir sanal arkadaş seni satacak ucube ucube insanlardan kat kat iyidir. İllaki maç vs oluyordur onlara katılın insanların arasına girmekten çekinmeyin. Utangaç biri misiniz hayatınızda?

Herkese merhaba.

Sosyalleşmeye çalış. Lisede zaten çok kişi gelip geçecek. Gerek kalbini kıran gerekse çalan gerekse seni sevecek kişiler dahi bulacaksın. ;)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Emin olun iyi bir sanal arkadaş seni satacak ucube ucube insanlardan kat kat iyidir. İllaki maç vs oluyordur onlara katılın insanların arasına girmekten çekinmeyin. Utangaç biri misiniz hayatınızda?

Yani evet utangaç biriyim her girdiğim ortama hemen uyum sağlayamam.

Herkese merhaba.

Nerede yaşıyorsun?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı