Dast Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 30 Yer Aachen/Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #11 Spor yapiyor musun cünkü yapmiyorsan gercekten cok ise yariyor mesela git futbola yazil gyme yazil yani dene sporlari illaki arkadas bulursun.
Spor yapiyor musun cünkü yapmiyorsan gercekten cok ise yariyor mesela git futbola yazil gyme yazil yani dene sporlari illaki arkadas bulursun.
Tnixs Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 355 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #12 590736 dedi: Nerede yaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... Maalesef gizli kalmasını istiyorum. Dast dedi: Spor yapiyor musun cünkü yapmiyorsan gercekten cok ise yariyor mesela git futbola yazil gyme yazil yani dene sporlari illaki arkadas bulursun. Genişletmek için tıkla... Aslında basketbol oynamayı seviyorum ailemle konuşup kursuna yazılabilirim. Hiç düşünmemiştim, önerin için teşekkürler.
590736 dedi: Nerede yaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... Maalesef gizli kalmasını istiyorum. Dast dedi: Spor yapiyor musun cünkü yapmiyorsan gercekten cok ise yariyor mesela git futbola yazil gyme yazil yani dene sporlari illaki arkadas bulursun. Genişletmek için tıkla... Aslında basketbol oynamayı seviyorum ailemle konuşup kursuna yazılabilirim. Hiç düşünmemiştim, önerin için teşekkürler.
5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 6 Haziran 2023 #13 Tnixs dedi: Maalesef gizli kalmasını istiyorum. Aslında basketbol oynamayı seviyorum ailemle konuşup kursuna yazılabilirim. Hiç düşünmemiştim, önerin için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kurslalara yazıl. Oralarda sosyalleş.
Tnixs dedi: Maalesef gizli kalmasını istiyorum. Aslında basketbol oynamayı seviyorum ailemle konuşup kursuna yazılabilirim. Hiç düşünmemiştim, önerin için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kurslalara yazıl. Oralarda sosyalleş.
F4N3 Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #14 Dostum merak etme zaten liseye geçtikten sonra gerçek bir dostu da bulursun ucube keko insanları da