Xbox Çok yavaş indiriyor

Efe Sarı

Kilopat
Daha fazla  
100 MB internetim var ve Steam'de ortalama 80 85 ile oyun indiriyorum. Xbox Game Pass kullanmaya başladım. Ama oyunlar maksimum 10 11 mb/sn ile iniyor. Teslim seçenekleri falan olsun CMD olsun çoğu şeye baktım hiçbiri düzeltmedi. Gidip laptopta denedim. Onda da aynı sorun vardı. Kafayı yemek üzereyim hiçbir şey düzeltmiyor.

100 MB internetim var ve Steam'de ortalama 80 85 ile oyun indiriyorum. Xbox Game Pass kullanmaya başladım. Ama oyunlar maksimum 10 11 mb/sn ile iniyor. Teslim seçenekleri falan olsun CMD olsun çoğu şeye baktım hiçbiri düzeltmedi. Gidip laptopta denedim. Onda da aynı sorun vardı. Kafayı yemek üzereyim hiçbir şey düzeltmiyor.

Steam'de 80 85 dediğine Xbox'ta 10 11 dediğin birimler aynı birimler mi?

Şimdi MB/s mi yoksa Mb/s mi buna dikkat etmek lazım. Steam yaptığı son güncellemesi sonrası MB/s yerine Mb/s kullanmaya başladı ve çoğu kişinin kafasını karıştırdı bu olay. Benim internet de 100 mbps ve yaklaşık 10-12 MB/s ile indiriyorum. Zaten olması gereken de bu. Sorun yok yani, isterseniz iki platformdan da aynı boyutta oyun indirin sırayla ve süre tutun. Aşağı yukarı aynı değerler çıkacaktır.

100 Mbps internetin var ise 10 11 vermesi normal. Steam üzerinden de 10 11 ile indiriyorsun aslında. Fakat ikisindeki hız cinsi farklı ayarlaman lazım.

Hocam şöyleki Steam'de mbps değil mb gösteriyor. Xboxta'da aynı şekilde gösteriyor. Ve 10 12 saniyede bir yaklaşık olarak 100 mb indirdiğini görebiliyorum

Şimdi MB/s mi yoksa Mb/s mi buna dikkat etmek lazım. Steam yaptığı son güncellemesi sonrası MB/s yerine Mb/s kullanmaya başladı ve çoğu kişinin kafasını karıştırdı bu olay. Benim internet de 100 mbps ve yaklaşık 10-12 MB/s ile indiriyorum. Zaten olması gereken de bu. Sorun yok yani, isterseniz iki platformdan da aynı boyutta oyun indirin sırayla ve süre tutun. Aşağı yukarı aynı değerler çıkacaktır.
Mantıklı hocam nolur ne olmaz diye test edeceğim

100 Mbps internetin var ise 10-12 saniye de 100 MB indirmesi normal. Xbox üzerinden de normal hızda indiriyorsun, Steam üzerinden de sadece cinsleri farklı.
Teşekkürler hocam. Test etmede sıkıntı yaşadım çünkü oyundan oyuna indirme hızını farklı veriyor sanırım Xbox. Forza 5'te 9 ortalamayken Stardew'de 5 e düşüyor. Ama sizin dediğiniz gayet doğru. Teşekkürler tekrardan hepinize kafayı yemekten kurtardığınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı