YnlzAtM
Decapat
Daha fazla
İyi sosyaller bugün sizlere Disney Plus uygulamasinda yaşadığım bir problemde yardım almak için bu konuyu açıyorum. Yakın zamanda Disney Plus aboneliği aldım. Amacım okul donemi film indirip yolda izlemekti. Kaç gündür ugrasmama rağmen videoları indirirken videoya göre degismekle beraber 1-2MB indirilip duruyor. Devam etmiyor hiçbir şekilde. Telefonum Android 10. kardeşimin Android 8 ve annemin Android 13 telefonunda videolar indirilse de bende hata oluşuyor (hata kodu vermiyor). Yardım önerilerinizi bekliyorum. Uygulamayı birkaç kere sildim yükledim ve ayarlarda Wi-Fi üzerinden indir'i pasiflestirdim.
Moderwtorler değiştirmiş fakat sorunum bu değil. Uygulama direk belirli bir yüzde (%1) indirilmiş gösterip sonrasında duruyor. Yavaş indirme söz konusu değil (saatlerce açık tutsam bile değişim olmuyor).
Moderwtorler değiştirmiş fakat sorunum bu değil. Uygulama direk belirli bir yüzde (%1) indirilmiş gösterip sonrasında duruyor. Yavaş indirme söz konusu değil (saatlerce açık tutsam bile değişim olmuyor).
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: