Epic Games Çok yavaş indiriyor

fflamee

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B550m / İşlemci: Ryzen 5 5500 / Ekran Kartı: Gigabyte AMD Radeon RX 6600 / RAM: GoodRam IRDM X16Gb (8x2) 3200mhz / Güç Kaynağı: PowerBoost Fury 650W / Kasa: GameBooster GB-X223B / Monitör: Asus VG248QG 24" 165Hz 0.5ms / Kulaklık: Steelseries Arctis Nova 3 / Mouse: Steelseries Aerox 3 Snow Wireled / Klavye: Steelseries Apex 3 TKL
Bugün Fortnite'a güncelleme geldi, güncellemeyi başlattım ve çok yavaş yükleniyordu, ben de oyunu sildim yeniden yüklemeye çalışıyorum ancak hala çok yavaş yükleniyor. Speedtest sonuçlarını koydum. Birkaç konu okudum hepsinin önerdiği tek şey %localappdata% ile oyun dosyalarından bir metin dosyasını değiştirmek ancak onu da denedim bir fayda etmedi.

Ekran görüntüsü 2024-12-01 173203.png

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-01 173409.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-01 173409.png
    13,9 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Fortnite'a güncelleme geldi, güncellemeyi başlattım ve çok yavaş yükleniyordu, ben de oyunu sildim yeniden yüklemeye çalışıyorum ancak hala çok yavaş yükleniyor. Speedtest sonuçlarını koydum. Birkaç konu okudum hepsinin önerdiği tek şey %localappdata% ile oyun dosyalarından bir metin dosyasını değiştirmek ancak onu da denedim bir fayda etmedi.

Eki Görüntüle 2364559
Sunucularda sıkıntı var sanırım bugün bendede aynı sorun oldu

Bende de aynı sorun yaşanıyor, oyunun sunucularında sıkıntı olduğu söyleniyor.

Klasik Epic Games.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
işe yaramışdı bakabilirsiniz.

Bende de aynı sorun yaşanıyor, oyunun sunucularında sıkıntı olduğu söyleniyor.

Hocam VPN ile indirirseniz sorun düzeliyor. Fransa sunucularına bağlandım ben, tabii ki de normale göre daha yavaş ancak yine de 55MB/sn'ye kadar çıktı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı