chalr Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 439 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #11 Efrect dedi: İşlemcinizde bir sorun olabilir Fortnite tamamen işlemci dayalı bir oyun. Eski işlemcimde 60 FPS zor görüyordum düşük ayarlarda. Ayrıca oyunu çalıştırma şeyi ayarını Direct X 12 - 11 yerine performans moduna çek 50 FPS falan artırıyor. Genişletmek için tıkla... Yok, işlemcim yeni bf5'de falan da test ettim, frekans falan olması gerektiği gibi. Testlere de baktım.
Efrect dedi: İşlemcinizde bir sorun olabilir Fortnite tamamen işlemci dayalı bir oyun. Eski işlemcimde 60 FPS zor görüyordum düşük ayarlarda. Ayrıca oyunu çalıştırma şeyi ayarını Direct X 12 - 11 yerine performans moduna çek 50 FPS falan artırıyor. Genişletmek için tıkla... Yok, işlemcim yeni bf5'de falan da test ettim, frekans falan olması gerektiği gibi. Testlere de baktım.
Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.040 Çözümler 8 1 Aralık 2024 #12 chalr dedi: Yok, işlemcim yeni BF5'te falan da test ettim, frekans falan olması gerektiği gibi. Testlere de baktım. Genişletmek için tıkla... Ayarları düşürmeyi dene o zaman performans moduna al her şeyi düşüğe çek 3D çözünürlük 100 de kalsın garanti 175 FPS civarı alırsın.
chalr dedi: Yok, işlemcim yeni BF5'te falan da test ettim, frekans falan olması gerektiği gibi. Testlere de baktım. Genişletmek için tıkla... Ayarları düşürmeyi dene o zaman performans moduna al her şeyi düşüğe çek 3D çözünürlük 100 de kalsın garanti 175 FPS civarı alırsın.
chalr Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 439 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda da aynı sistemle denemiş kişi, aşağı yukarı aynı bende de. En son ne zaman oynamıştın oyunu? Yine başladı Allah'ın belası Son düzenleme: 1 Aralık 2024
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda da aynı sistemle denemiş kişi, aşağı yukarı aynı bende de. En son ne zaman oynamıştın oyunu? Yine başladı Allah'ın belası
Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.040 Çözümler 8 1 Aralık 2024 #14 chalr dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda da aynı sistemle denemiş kişi, aşağı yukarı aynı bende de. En son ne zaman oynamıştın oyunu? Eki Görüntüle 2364505 Yine başladı Allah'ın belası Genişletmek için tıkla... En son dün oynadım.
chalr dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda da aynı sistemle denemiş kişi, aşağı yukarı aynı bende de. En son ne zaman oynamıştın oyunu? Eki Görüntüle 2364505 Yine başladı Allah'ın belası Genişletmek için tıkla... En son dün oynadım.