turkish kowboy Decapat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 4 21 Ağustos 2021 #1 2 tabak karışık kızartma, 1 kase yoğurt ve yarım ekmek yedim. Bu kadar yememe rağmen içimde küçük bir açlık var hala ve evde yemek kalmadı, hepsini yedim. Ne yapmalıyım?
2 tabak karışık kızartma, 1 kase yoğurt ve yarım ekmek yedim. Bu kadar yememe rağmen içimde küçük bir açlık var hala ve evde yemek kalmadı, hepsini yedim. Ne yapmalıyım?
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 21 Ağustos 2021 #2 Bence karnınız değil gözünüz aç hocam. Tabi hep LoL'ün başında oturan 90 kiloluk bir obez iseniz orası farklı
Bence karnınız değil gözünüz aç hocam. Tabi hep LoL'ün başında oturan 90 kiloluk bir obez iseniz orası farklı
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 21 Ağustos 2021 #3 Mideniz kazınıyor bence ve görünüşe göre çok fazla doyurucu yemek yemiyorsunuz.
turkish kowboy Decapat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 4 21 Ağustos 2021 #4 332579 dedi: Bence karnınız değil gözünüz aç hocam. Tabi hep LoL'ün başında oturan 90 kiloluk bir obez iseniz orası farklı Genişletmek için tıkla... Şişman biri değilim. KenshiPochita dedi: Mideniz kazınıyor bence ve görünüşe göre çok fazla doyurucu yemek yemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sabah 11 gibi 2 tabak tavuklu pilav yemiştim. O yüzden olabilir diye düşünüyorum.
332579 dedi: Bence karnınız değil gözünüz aç hocam. Tabi hep LoL'ün başında oturan 90 kiloluk bir obez iseniz orası farklı Genişletmek için tıkla... Şişman biri değilim. KenshiPochita dedi: Mideniz kazınıyor bence ve görünüşe göre çok fazla doyurucu yemek yemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sabah 11 gibi 2 tabak tavuklu pilav yemiştim. O yüzden olabilir diye düşünüyorum.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 21 Ağustos 2021 #5 turkish kowboy dedi: Şişman biri değilim. Sabah 11 gibi 2 tabak tavuklu pilav yemiştim. O yüzden olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu anlamanın bir yolu var. Gidin biraz yiyin karnınız ağrırsa gözünüz aç. Eğer ağrımazsa yerseniz, artık ne diyeyim
turkish kowboy dedi: Şişman biri değilim. Sabah 11 gibi 2 tabak tavuklu pilav yemiştim. O yüzden olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu anlamanın bir yolu var. Gidin biraz yiyin karnınız ağrırsa gözünüz aç. Eğer ağrımazsa yerseniz, artık ne diyeyim
turkish kowboy Decapat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 4 21 Ağustos 2021 #6 332579 dedi: Hocam bunu anlamanın bir yolu var. Gidin biraz yiyin karnınız ağrırsa gözünüz aç. Eğer ağrımazsa yerseniz, artık ne diyeyim Genişletmek için tıkla... Aslında yedikten sonra biraz ağrıdı gaz geliyor şimdide.
332579 dedi: Hocam bunu anlamanın bir yolu var. Gidin biraz yiyin karnınız ağrırsa gözünüz aç. Eğer ağrımazsa yerseniz, artık ne diyeyim Genişletmek için tıkla... Aslında yedikten sonra biraz ağrıdı gaz geliyor şimdide.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.802 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 21 Ağustos 2021 #7 Annem hep yemek yemeden önce Bismillah çek, yoksa yediğin yemek şeytanın midesine girer derdi.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 21 Ağustos 2021 #8 turkish kowboy dedi: Aslında yedikten sonra biraz ağrıdı gaz geliyor şimdide. Genişletmek için tıkla... Hocam şaka yapmıyorum ama çıkarırken çok kötü olacak. Ben bile hafif derinden hissettim.
turkish kowboy dedi: Aslında yedikten sonra biraz ağrıdı gaz geliyor şimdide. Genişletmek için tıkla... Hocam şaka yapmıyorum ama çıkarırken çok kötü olacak. Ben bile hafif derinden hissettim.
turkish kowboy Decapat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 4 21 Ağustos 2021 #9 Connor The Android dedi: Annem hep yemek yemeden önce Bismillah çek, yoksa yediğin yemek şeytanın midesine girer derdi. Genişletmek için tıkla... Sanmam hocam ağrı girmeye başladı çok hafiften. 332579 dedi: Hocam şaka yapmıyorum ama çıkarırken çok kötü olacak. Ben bile hafif derinden hissettim. Genişletmek için tıkla... Bugün çıkaracağımı sanmam her gün güne başlarken çıkartmadan başlamam
Connor The Android dedi: Annem hep yemek yemeden önce Bismillah çek, yoksa yediğin yemek şeytanın midesine girer derdi. Genişletmek için tıkla... Sanmam hocam ağrı girmeye başladı çok hafiften. 332579 dedi: Hocam şaka yapmıyorum ama çıkarırken çok kötü olacak. Ben bile hafif derinden hissettim. Genişletmek için tıkla... Bugün çıkaracağımı sanmam her gün güne başlarken çıkartmadan başlamam
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 21 Ağustos 2021 #10 turkish kowboy dedi: Bugün çıkaracağımı sanmam her gün güne başlarken çıkartmadan başlamam Genişletmek için tıkla... Hocam bence bi' kaç saat sonra gelir ufak ufak Yarın çıkarırsanız haber verin
turkish kowboy dedi: Bugün çıkaracağımı sanmam her gün güne başlarken çıkartmadan başlamam Genişletmek için tıkla... Hocam bence bi' kaç saat sonra gelir ufak ufak Yarın çıkarırsanız haber verin