Çok zayıfım ne yapmalıyım?

Umuty7

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 16 yaşındayım, 58 kilo ve 1.80 boyundayım. Özellikle bileklerim çok ince 8 yaşında çocuğun bilekleri gibi bu nedenle kısa kollu bile giyemiyorum. Bu sıcakta t-shirtin altına kolları kapayan içlik giyiyorum ne yapabilirim? Bu genetik mi, bir çözümü yok mu?

İnatla yemek yiceksin kusa kusa ve düzenli spora gidersen sıkıntın kalmaz.

Aşırı zayıf biri için tek çare bu oluyor bence de, kendimden biliyorum 62 kiloyken kemik gibiydim kalori saymayı tam anlamıyla bilmezdim sadece kusana kadar yemek yiyordum. Hızlı almadıktan sonra yağlanma da olmuyor zaten.

Aşırı zayıf biri için tek çare bu oluyor bence de, kendimden biliyorum 62 kiloyken kemik gibiydim kalori saymayı tam anlamıyla bilmezdim sadece kusana kadar yemek yiyordum. Hızlı almadıktan sonra yağlanma

Tek çare kusana kadar yemek gibi görünüyor,ama kalori sayımını nasıl yapacağım ve günlük almam gereken kalori miktarını nasıl hesaplayacağım?

Bileklerim kalınlaşır mı?Dediğim gibu incecik t-shirt giyemiyorum.

Bileklerim kalınlaşır mı?Dediğim gibi incecik t-shirt giyemiyorum.

Spora başlamadan kg almak çok zor günlük alman gereken kalori hesabını hesapla ve de protein ağırlıklı olmak üzere sağlıklı carb kaynaklarından günlük alman gereken calori miktarından 500 calori fazla al 2.5-3lt suyunu iç ve de dediğim gibi spor yap en önemlisi de sabırlı ol.

Kalori İhtiyacını Hesapla - Fit Yemek Kalori hesabını buradan hesapla, kas geliştirmek ön kolu tabi ki kalınlaştırır. Mesela kol çalıştıktan sonra bilek ve ön kol için ekstra hareket yaparsın.

Doktora git, seni düzgün bir diyetisyene yönlendirsin. Onlar sana yol çizer.

Dostum normal diyetisyenler iş yapıyor mu sence genç kg vermek isten kız-erkekler veya ev de oturan teyzeler para saçacak insanlar gider diyetisyene 10-15dk ilgelip hemen hemen herkese standart liste verip geçiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…