Çoklu ekran ayarlama

yalcingney

Decapat
Yer
Antalya
Merhaba, iki ayrı masaüstü kullanmak istiyorum sebebi ise masaüstünde biraz fazla oyunlarım var ve ayrı olarak programlarım için bir masaüstü ayarlamak
istiyorum. Görev görünümü kısmında ikinci masaüstü oluşturduğum vakitte aynı masaüstü geliyor. Eğer buradaki masaüstündekileri silersem diğer masaüstüne etki eder mi bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Deneyebilirsiniz. İçinden bir tanesini silin, gitmiyorsa diğerlerini de silersiniz.
Maalesef gidiyor şöyle ki bir masaüstünde bir işlem yapıyorken diğerine geçtiğimde hiçbir uygulama açık değil şeklinde görünüyor amma velakin birinde mesela masaüstündeki simgelerin yerini değiştirince diğerinde de değişiyor. Benim istediğim tam olarak bu değil :/
Detaylıca açıklayayım sorunumu, bir masaüstümü tamamen oyunlarıma diğerini de programlarıma ayırmak istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim?
Edit: Bir bölümü iş, bir bölümü oyun yapmak-ikisini ayrı tutmak isteğim ve amacım. Ayrı bir işletim sistemi kurmaktansa birlikte götürmeyi tercih ediyorum ki eğer ki olmazsa ayrı bir işletim sistemi daha kurabilirim gerekirse.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…