Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 10 Haziran 2020 #1 Merhabalar, çoklu hesap açtınız bazı kısıtlamalara uğrayabilirsiniz dendi fakat ben farklı bir hesap açmadım herhangi bir cezam da bulunmamakta. Moderasyon ilgilenebilir mi?
Merhabalar, çoklu hesap açtınız bazı kısıtlamalara uğrayabilirsiniz dendi fakat ben farklı bir hesap açmadım herhangi bir cezam da bulunmamakta. Moderasyon ilgilenebilir mi?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.732 Makaleler 13 Çözümler 705 10 Haziran 2020 #2 Sosyal'de Gördüğünüz En Garip İsimler Etiketleyerek yazın. Bence @Emzik 😂 www.technopat.net Burada attığınız mesaj yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdi, daha sonra cezanız kaldırıldı.
Sosyal'de Gördüğünüz En Garip İsimler Etiketleyerek yazın. Bence @Emzik 😂 www.technopat.net Burada attığınız mesaj yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdi, daha sonra cezanız kaldırıldı.