Çoklu hesap kontrolü yapılmıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Çoklu hesap kontrolü yapılmıyor mu? Son günlerde birisi çoklu hesap açıp, bana beğenmeme ifadesi atıp duruyor ve eleman ısrarla da yapmaya devam ediyor. Durduk yere reaksiyon skorumu düşürüyor. Normalde böyle şeylere takılan birisi değilim ancak durduk yere reaksiyon skorumu düşürüyor ve yaptığım yorumlar sanki anlamsız yorummuş gibi gözüküyor.

#3. numaralı yorumdaki rapor ettiğim kişilerin hepsi çoklu hesap çıktı mesela. En aşağıdaki kişi dahil değildir ve hepsi de yeni hesap.

Son düzenleme:
1724495427007.png

1724495434911.png

1724495447086.png

Zamanında rapor ettiğim için sadece bu kadar atabildi de umursamayıp rapor etmesem belki de daha fazla atacaktı. Bu cesareti ve öz güveni nereden buluyor bu adam?

@Teddy Magnus, nasıl olsa çoklu hesap :D Kimse anlamaz diye öyle konu açmıştır.

@Emir M., o hesapların ifadelerini silebilme şansınız var mı acaba? Kasıtlı olarak beğenmeme ifadesi atıldığı için zarara uğratıldım. Normal üye tarafından yapılsa sorun yok ama ortada kasıtlı zarar verme var.

@Emir M., o hesapların ifadelerini silebilme şansınız var mı acaba? Kasıtlı olarak beğenmeme ifadesi atıldığı için zarara uğratıldım. Normal üye tarafından yapılsa sorun yok ama ortada kasıtlı zarar verme var.

Bilet sisteminden ulaşabilirsiniz.

@Emir M., o halde bilet sisteminden yazayım. Teşekkür ederim.

Konuya geri dönüş sağlayayım: @Emir M.'nin dediği gibi bilet sistemi üzerinden yazdım. Çoklu hesabın attığı beğenmeme ifadelerinin kaldırılmasını talep ettim ve elbette ki haksız yere atılmış beğenmeme ifadeleri olduğu için hepsi silindi. Yönetim ekibinin ilgisine teşekkür ediyorum. İlgili şahıs, her ne kadar bana zarar vermeye çalışsa da elinde patladı ve zararım telafi edilmiş oldu. :) Tekrardan teşekkürler.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı