YouTube Çoklu hesap kullanılabilir mi?

raizen1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Birkaç gün önce YouTube Shorts kanalım kapandı. İçeriği beğen yotum at abone ol tarzındaydı. 1 gün sonra önceden birkaç oyun videosu yüklediğim kanalımda kapatıldı. İlk kanalım Spam, aldatıcı uygulamalar ve dolandırıcılık ikinci kanalım ise topluluk kuralı ihlali nedeniyle kapandı. İtirazlarım sonucu kararın devam edeceğine dair bilgi aldım. Benim sizlere sormak istediğim kanalım kapandığında gelen mailde (kanalınız YouTube'dan kalıcı olarak kaldırıldı. Şu andan itibaren başka bir YouTube kanalına erişemez, sahip olamaz veya yeni bir YouTube kanalı açamazsınız.) İbare yer almasıydı. Arkadaşlar bu ibare aynı mail üzerine farklı kanallar açamayacağım yönündemi yoksa farklı mail hesabı üzerinden de YouTube kanalı açmam yasaklandımı. Çünkü ileride YouTube ile alakalı farklı planlarım vardı ve farkında olmadığım bir hata yüzünden bir daha YouTube kanalı açamayacak olmam saçma geliyor. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.

Hesabin YouTube tarafindan kapatildiysa farkli bir mailden acmak zorundasin.
Anca öyle olur

Hesabin YouTube tarafindan kapatildiysa farkli bir mailden acmak zorundasin.
Anca öyle olur.

Şu andan itibaren başka bir YouTube kanalına erişemez, sahip olamaz veya yeni bir YouTube kanalı açamazsınız. Mailime gelen bu bilgilendirme farklı mail hesaplarınıda kapsıyor mu? Onu merak ettim net bir bilginiz var mı?

Kapsamıyor da bunu yeni hesap açıp deneseydin ya hocam

Kapsamıyor da bunu yeni hesap açıp deneseydin ya hocam.

Hesabım kapandıktan sonra önceden açtığım hesabımda kapandığı için bunu soruyorum. Kapanan hesaplardan sonra farklı bir hesap açmadım. Kapanmayan hesaplarım var fakat insanlarla etkileşim almamış hesaplar. Belki de etkileşim adlıktan sonra YouTube bunu fark edip kapatıyordur. Sormak istediğim buydu.

Başka hesap açıp devam edebilirsin onda sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…