Çoklu monitör bağlama sorunu

playdukkan

Centipat
Merhaba arkadaşlar.

Windows 10 baglı 32 Inc Samsung curves monitor kullanıyorum DisplayPort üzerinden, 2 adet ek monıtor bagladım harici toplam 3 monıtor kullanmak istiyorum, bu monitorler VGA çıkış oldugu için HDMI dönüştürücü ile HDMI çevirdim, ekran kartım Sapphire RX570 Pulse bu durumda 3 ekran baglı fakan 2 ekran goruntu veriyor 3. ekranı taktıgımda komple ekranlara baglantı kesiliyor, ekran kartımda sonuç olarak 1 DisplayPort +2 HDMI üzerinden toplam 3 ekran çalıştırmak istiyorum, yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Aynı sorun mu tam bilemiyorum ama benin de öyle bir problemim olmuştu ara dönüştürücü ile sıkıntım çözüldü DisplayPort VGA çevirici bir aparat ile ama yeni nesil dönüştürücü diğerlerini kabul etmiyor bazen altta resmini attığım parça.

Dosya Ekleri

• IMG_20200424_142825.jpg
    IMG_20200424_142825.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 26
Ekran kartını bilemem ama. Ana karta bağlayabilirsin bir monitörü.
Anakarta ekran kartı varken bağlarsan görüntü gelmez kardeşim. İşlemcinin içinde gömülü ekran kartı varsa anakarttan bağlanır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı