Çoklu Monitör Kapanıp Açılma Sorunu

Erayy06

Decapat
Öncelikle ekran kartım GTX 750 ti, 4 tane monitöre sahibim.
Portlara dönüştürücülerle ekranları bağladığım zaman görüntü geliyor gidiyor, durmadan geliyor gidiyor. Bir 2. monitör açılıp kapanıyor, sonra 1. monitör böyle devam ediyor fakat 3 monitörü bağladığım zaman sıkıntı olmuyor. Önceden 4 monitör bağlayınca sıkıntı olmuyordu. Nvidia Surround ayarını kurcaladım sanırım oradan kaynaklı, ekran kartının driverini sildim tekrar kurdum fayda etmedi. Nasıl düzeltebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığınız Nvidia Surround ayarlarını sıfırlama seçeneği yok mu programda. Default ayarlara getirmeniz sorunu çözecektir bence.

O zaman sorunun Nvidia Surround daki kurcalamanız sonucunda ortaya çıktığını düşünüyorsanız.
Programdaki sizin sorunla ilgili en olası seçenekleri deneme yanılma yöntemiyle tek tek denemeniz gerekmekte.
Denemediğim şey kalmadı acaba bu yaptığım şey dönüştürücünün devresine mi kaydedildi

Denemediğim şey kalmadı acaba bu yaptığım şey dönüştürücünün devresine mi kaydedildi
Onu pek zannetmiyorum ya. Onun için dönüştürücünün dahili belleği olması gerek ki hiç zannetmiyorum öyle bir şeyi.
Dönüştürücüleri değiştirerek deneyiniz birde.
Hani 1. monitör ile 2. monitörün dönüştürücülerini değiştirin mesela. 1.yi 2.ye, 2.yide 1.ye şeklinde.
Pek etkili olmayabilir ama genede denemekten zarar gelmez.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı