Çözüldü Çoklu monitörde ekran kayıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

657828

Centipat
Görseli paylaşıyorum, oyun oynarken 1024x768 alıştığım için öyle ayarlıyorum. Ama 2. ekran kayıyor çözümü var mı? Not: Windows 10'da iken GPU ölçeklendirme ile bir şekil ayarlıyordum, ama Windows 11 yükseltince işe yaramıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_6381.jpeg
    IMG_6381.jpeg
    147,4 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Nasıl çözdünüz hocam? başka bu sorunu yaşayan arkadaşlar içinde iyi olur.
Yani bende oldu ama başkasında da aynı şekil olur mu bilmiyorum. AMD ekran kartı için anlatıyorum, DDU yazılımı ile driverları komple kaldırıyoruz ve tekrar indiriyoruz. Monitörü veya monitörleri menü tuşlarından resetliyoruz. AMD SOFTWARE: ADRENALİN EDİTİONU açıyoruz, Sonrasında ekran kısmına gelip GPU ÖLÇEKLEME ayarını etkinleştiriyoruz sonrasında hemen altındaki ölçekleme modunu EN BOY ORANI olarak seçiyoruz. Oyuna girince genelde örneğin monitör 1080p ise onun aşağısında çözünürlük kullanınca oluyor böyle sıkıntı, Oyuna girince yanda gözükmesini istediğimiz uygulamayı ana ekranda açık bırakıyoruz oyuna girince otomatik yan ekrana kendisi geçiyor bu kadar basit, Hatta görselleri de atacağım ona göre yapılabilir.
Nasıl çözdünüz hocam? başka bu sorunu yaşayan arkadaşlar içinde iyi olur.
Yani bende oldu ama başkasında da aynı şekil olur mu bilmiyorum. AMD ekran kartı için anlatıyorum, DDU yazılımı ile driverları komple kaldırıyoruz ve tekrar indiriyoruz. Monitörü veya monitörleri menü tuşlarından resetliyoruz. AMD SOFTWARE: ADRENALİN EDİTİONU açıyoruz, Sonrasında ekran kısmına gelip GPU ÖLÇEKLEME ayarını etkinleştiriyoruz sonrasında hemen altındaki ölçekleme modunu EN BOY ORANI olarak seçiyoruz. Oyuna girince genelde örneğin monitör 1080p ise onun aşağısında çözünürlük kullanınca oluyor böyle sıkıntı, Oyuna girince yanda gözükmesini istediğimiz uygulamayı ana ekranda açık bırakıyoruz oyuna girince otomatik yan ekrana kendisi geçiyor bu kadar basit, Hatta görselleri de atacağım ona göre yapılabilir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-09 230908.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-09 230908.png
    167,5 KB · Görüntüleme: 29
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı