Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.303 Çözümler 2 12 Haziran 2025 #11 GKD dedi: Amazon.com.tr Bu marka daha iyi. 1.8m kablo yeterli diyorsanuz bunu alın: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Alman markası değil mi? KeremK13 dedi: Ama para olarak da 2 katı, viko o kadar kötü mü ki? Eğer kısaltırsam kabloyu bir uzatma kablosu daha almam gerekir. Genişletmek için tıkla... Viko çok sert ürünleri.
GKD dedi: Amazon.com.tr Bu marka daha iyi. 1.8m kablo yeterli diyorsanuz bunu alın: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Alman markası değil mi? KeremK13 dedi: Ama para olarak da 2 katı, viko o kadar kötü mü ki? Eğer kısaltırsam kabloyu bir uzatma kablosu daha almam gerekir. Genişletmek için tıkla... Viko çok sert ürünleri.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.801 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #12 Yusuf dikecin silahı dedi: Alman markası değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, kaliteli markadır. Daha iyileri var tabii ama Türkiye'de pek bulunmuyor sanırım denk gelemedim hiç.
Yusuf dikecin silahı dedi: Alman markası değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, kaliteli markadır. Daha iyileri var tabii ama Türkiye'de pek bulunmuyor sanırım denk gelemedim hiç.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.303 Çözümler 2 13 Haziran 2025 #13 KeremK13 dedi: Peki Tunçmatik alayim mi yoksa yine Viko'dan bu şekilde 3'lü alsam da olur mu şunun gibi? Amazon.com.tr Yani illa akım koruması falan gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Olsa iyi olur. Burada okumuştum sanırım binanın bağlı olduğu trafoya yıldırım düşmüş TV'si pert olmuş birinin.
KeremK13 dedi: Peki Tunçmatik alayim mi yoksa yine Viko'dan bu şekilde 3'lü alsam da olur mu şunun gibi? Amazon.com.tr Yani illa akım koruması falan gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Olsa iyi olur. Burada okumuştum sanırım binanın bağlı olduğu trafoya yıldırım düşmüş TV'si pert olmuş birinin.