A Alili42 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 268 4 Nisan 2024 #1 GameSatış'tan PS4 için çoklu hesaplardan almak istiyorum ama ban sebebi mi acaba? Bir hesaba çok kişi baglanıyor
GameSatış'tan PS4 için çoklu hesaplardan almak istiyorum ama ban sebebi mi acaba? Bir hesaba çok kişi baglanıyor
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.500 Çözümler 9 4 Nisan 2024 #2 Ban sebebi değil diye biliyorum ama hesaptan sürekli atıyor oyun oynayamıyorsun almanı tavsiye etmem.
Ban sebebi değil diye biliyorum ama hesaptan sürekli atıyor oyun oynayamıyorsun almanı tavsiye etmem.
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 323 Çözümler 3 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #3 Alili42 dedi: GameSatış'tan PS4 için çoklu hesaplardan almak istiyorum ama ban sebebi mi acaba? Bir hesaba çok kişi baglanıyor. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz dolandırılmamaya dikkat edin.
Alili42 dedi: GameSatış'tan PS4 için çoklu hesaplardan almak istiyorum ama ban sebebi mi acaba? Bir hesaba çok kişi baglanıyor. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz dolandırılmamaya dikkat edin.