Inyotef Femtopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #11 CanerX dedi: Merhaba, verdiğim sözü unutmuşum. Şimdi fark ettim. İstediğin gibi programı yaptım. 2 tuşuna bastığında 4 kez basacak. Umarım ihtiyacın hala devam ediyordur Buraya tıklayarak indirebilirsin. Virus total tarama sonuçları. Genişletmek için tıkla... hocam 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 w r bu tuslari her basmam 4x bassin tikli bir sekilde acik kapali gibi bunun programini yapabilirmisiniz play n times dongusu mousemde var ama klavyem olmadıgından macro programlarindada arastirmama ragmen bulamadim
CanerX dedi: Merhaba, verdiğim sözü unutmuşum. Şimdi fark ettim. İstediğin gibi programı yaptım. 2 tuşuna bastığında 4 kez basacak. Umarım ihtiyacın hala devam ediyordur Buraya tıklayarak indirebilirsin. Virus total tarama sonuçları. Genişletmek için tıkla... hocam 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 w r bu tuslari her basmam 4x bassin tikli bir sekilde acik kapali gibi bunun programini yapabilirmisiniz play n times dongusu mousemde var ama klavyem olmadıgından macro programlarindada arastirmama ragmen bulamadim
eneswashere Zeptopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #12 CanerX dedi: Merhaba, verdiğim sözü unutmuşum. Şimdi fark ettim. İstediğin gibi programı yaptım. 2 tuşuna bastığında 4 kez basacak. Umarım ihtiyacın hala devam ediyordur Buraya tıklayarak indirebilirsin. Virus total tarama sonuçları. Genişletmek için tıkla... Hocam bana da aynısını 1 kez W ye bastığımda 2 kere bastırabilir misin? W = ww olacak yani
CanerX dedi: Merhaba, verdiğim sözü unutmuşum. Şimdi fark ettim. İstediğin gibi programı yaptım. 2 tuşuna bastığında 4 kez basacak. Umarım ihtiyacın hala devam ediyordur Buraya tıklayarak indirebilirsin. Virus total tarama sonuçları. Genişletmek için tıkla... Hocam bana da aynısını 1 kez W ye bastığımda 2 kere bastırabilir misin? W = ww olacak yani