Soğutucu fotoğraftaki gibi. Yanda klipsleri var ama çıkması aşırı zor elimi ya da klipsleri kıracağım diye korkuyorum. Bu modelde kolay bir yolu var mı? 2. fotoğrafta klipsin şekli görülüyor.
Parmağınız mı girmiyor? Attığınız fotoğraf bulanık çıkmış tam net belli olmuyor.Öyle bir özgürlüğüm yok ki.
Egzoz fanı sökebilirsin daha fazla alan açmak için. Aslında girmesi lazım ekran kartını çıkardın mı? Çıkarmadıysan onu çıkar o şekilde yap.Öyle bir özgürlüğüm yok ki.
Parmağınız mı girmiyor? Attığınız fotoğraf bulanık çıkmış tam net belli olmuyor.
Egzoz fanı sökebilirsin daha fazla alan açmak için. Aslında girmesi lazım ekran kartını çıkardın mı? Çıkarmadıysan onu çıkar o şekilde yap.
Çokda zor değil aslında sol tarafa vidalıdır o vidaları sökün sonrada o ekran kartı ile soğutucu arasında ekran kartını tutan mandal vardır ona üstten bastırdığınızda ekran kartı serbest kalır.Ekran kartını çıkarmaya cesaret edemedim. Egzoz fanı çıkardım ama yine soğutucuyu çıkaramadım. Çarşamba günü bilen birisi halledecek ama termal macunu o kadar kötü durumda ki hemen termal macunu yenilemek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.