MBuraya Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 Steam'de şu an Cold War ve MW19 aynı fiyatta sizce alınır mı? Online sunucular ne durumda ve hangisini almalıyım?
Steam'de şu an Cold War ve MW19 aynı fiyatta sizce alınır mı? Online sunucular ne durumda ve hangisini almalıyım?
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.785 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #2 Online için alıyorsan MW al.
MBuraya Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 zuse dedi: Online için alıyorsan MW al. Genişletmek için tıkla... Sunucular hala dolu mu?
Ataberk_Karaoğlan Kilopat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 665 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #4 Yakın zamanda cold war aldım. Hikayesini beğendim, oynamanı tavsiye ederim. Düzenli olarak çok oyunculu oyun modunda oynuyorum. Oynayan çok oyuncu var, herhangi bir sıkıntı yok.
Yakın zamanda cold war aldım. Hikayesini beğendim, oynamanı tavsiye ederim. Düzenli olarak çok oyunculu oyun modunda oynuyorum. Oynayan çok oyuncu var, herhangi bir sıkıntı yok.