zMiltrex Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 Cold War mı, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege mi, hangi oyun daha güzel?
Ardpow Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 447 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx6600 - İ312100F - 16 Gb Ram Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #2 zMiltrex dedi: Cold War mı, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege mi, hangi oyun daha güzel? Genişletmek için tıkla... Eğer uzun süreler boyunca oynatacak taktiksel bir oyun istiyorsan Tom Clancy's Rainbow Six: Siege tercih edebilirsin. Cold War oynamadığım için birşey diyemeyeceğim ama ben olsam Tom Clancy's Rainbow Six: Siege seçerdim.
zMiltrex dedi: Cold War mı, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege mi, hangi oyun daha güzel? Genişletmek için tıkla... Eğer uzun süreler boyunca oynatacak taktiksel bir oyun istiyorsan Tom Clancy's Rainbow Six: Siege tercih edebilirsin. Cold War oynamadığım için birşey diyemeyeceğim ama ben olsam Tom Clancy's Rainbow Six: Siege seçerdim.