U ujur Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 PC'de coldx System diye bir şey buldum. Nedir acaba?
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 7 Eylül 2023 #2 ujur dedi: PC'de coldx System diye bir şey buldum. Nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü?
ujur dedi: PC'de coldx System diye bir şey buldum. Nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü?
U ujur Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #3 gerek var mı
babapro111 Picopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #4 System.exe nedir? İnternetten araştırdım fakat düzgün bir sonuç bulamadım virüs müdür? Eğer virüs ise nasıl kaldırırım? Görev yöneticisinden kapatırsam bir sorun teşkil eder mi? www.technopat.net Alakalı değilmiş.
System.exe nedir? İnternetten araştırdım fakat düzgün bir sonuç bulamadım virüs müdür? Eğer virüs ise nasıl kaldırırım? Görev yöneticisinden kapatırsam bir sorun teşkil eder mi? www.technopat.net Alakalı değilmiş.
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 9 Eylül 2023 #5 Abdul0234 dedi: Ekran görüntüsü? Genişletmek için tıkla... Dosya konumunun ekran görüntüsünü atacaksın. Atmazsan nasıl bilelim virüs olup olmadığını?
Abdul0234 dedi: Ekran görüntüsü? Genişletmek için tıkla... Dosya konumunun ekran görüntüsünü atacaksın. Atmazsan nasıl bilelim virüs olup olmadığını?
U ujur Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #6 Abdul0234 dedi: Dosya konumunun ekran görüntüsünü atacaksın. Atmazsan nasıl bilelim virüs olup olmadığını? Genişletmek için tıkla... tabi bakarım ama çok emirvaki konuşmuşsun
Abdul0234 dedi: Dosya konumunun ekran görüntüsünü atacaksın. Atmazsan nasıl bilelim virüs olup olmadığını? Genişletmek için tıkla... tabi bakarım ama çok emirvaki konuşmuşsun