Hyper03 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 147 Dün 13:40 #11 Jezo dedi: Evet sık sık çoğu Need for Speed oyununu buradan indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç virüs ya da tehdit falan algıladımı bilgisayarınız.
Jezo dedi: Evet sık sık çoğu Need for Speed oyununu buradan indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç virüs ya da tehdit falan algıladımı bilgisayarınız.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.510 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:41 #12 Hyper03 dedi: Hiç virüs ya da tehdit falan algıladımı bilgisayarınız. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.
Hyper03 dedi: Hiç virüs ya da tehdit falan algıladımı bilgisayarınız. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.
Hyper03 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 147 Dün 13:43 #13 Jezo dedi: Hayır hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Kaspersky'da kurulu sorun olmaz değil mi myabandonwareden indirsem.
Jezo dedi: Hayır hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Kaspersky'da kurulu sorun olmaz değil mi myabandonwareden indirsem.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.510 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:43 #14 Hyper03 dedi: Hocam bende Kaspersky'da kurulu sorun olmaz değil mi myabandonwareden indirsem. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bir sorun yaşamazsınız tamamen güvenilir bir site
Hyper03 dedi: Hocam bende Kaspersky'da kurulu sorun olmaz değil mi myabandonwareden indirsem. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bir sorun yaşamazsınız tamamen güvenilir bir site
Hyper03 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 147 Dün 17:21 #15 Jezo dedi: Evet hocam bir sorun yaşamazsınız tamamen güvenilir bir site Genişletmek için tıkla... Hocam indirdim kurulum bittikten sonra Kaspersky 3 tane trojan buldu sildi onları şimdi PC'ye tertemiz sıfırdan kurulum yapacağım güvenilir değilmiş.
Jezo dedi: Evet hocam bir sorun yaşamazsınız tamamen güvenilir bir site Genişletmek için tıkla... Hocam indirdim kurulum bittikten sonra Kaspersky 3 tane trojan buldu sildi onları şimdi PC'ye tertemiz sıfırdan kurulum yapacağım güvenilir değilmiş.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.510 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:31 #16 Hyper03 dedi: Hocam indirdim kurulum bittikten sonra Kaspersky 3 tane trojan buldu sildi onları şimdi PC'ye tertemiz sıfırdan kurulum yapacağım güvenilir değilmiş. Genişletmek için tıkla... Paşa gönlünüz nasıl isterse hocam ama ne yazık ki ben paylaşımımın hala arkasındayım güvenilir olduğuna eminim.
Hyper03 dedi: Hocam indirdim kurulum bittikten sonra Kaspersky 3 tane trojan buldu sildi onları şimdi PC'ye tertemiz sıfırdan kurulum yapacağım güvenilir değilmiş. Genişletmek için tıkla... Paşa gönlünüz nasıl isterse hocam ama ne yazık ki ben paylaşımımın hala arkasındayım güvenilir olduğuna eminim.
Hyper03 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 147 Dün 17:33 #17 Jezo dedi: Paşa gönlünüz nasıl isterse hocam ama ne yazık ki ben paylaşımımın hala arkasındayım güvenilir olduğuna eminim. Genişletmek için tıkla... Allah'tan Kaspersky vardı yoksa gitmişti sistem hocam bu devirde korsan oynanmaz maalesef.
Jezo dedi: Paşa gönlünüz nasıl isterse hocam ama ne yazık ki ben paylaşımımın hala arkasındayım güvenilir olduğuna eminim. Genişletmek için tıkla... Allah'tan Kaspersky vardı yoksa gitmişti sistem hocam bu devirde korsan oynanmaz maalesef.
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.533 Makaleler 1 Çözümler 7 Dün 17:36 #18 Oyunun adı yanlış yazılmış. Colin McRae Rally 2.0 olacak. Dirt başka bir oyun.
Hyper03 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 147 Dün 17:38 #19 fullmetal dedi: Oyunun adı yanlış yazılmış. Colin McRae Rally 2.0 olacak. Dirt başka bir oyun. Genişletmek için tıkla... Rally 2.0 yeni çıkan oyun hocam ben Colin McRae Dirt 2'den bahsediyorum 2009 yılında çıkan.
fullmetal dedi: Oyunun adı yanlış yazılmış. Colin McRae Rally 2.0 olacak. Dirt başka bir oyun. Genişletmek için tıkla... Rally 2.0 yeni çıkan oyun hocam ben Colin McRae Dirt 2'den bahsediyorum 2009 yılında çıkan.