Coller Master ML360R alınır mı?

Teedy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar AMD Ryzen 5 3600X kullanıyorum ısınma problemi bu sıvı soğutmayı kullanarak çözmeyi düşünüyorum. Önerir misiniz? Bu

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar AMD Ryzen 5 3600X kullanıyorum ısınma problemi bu sıvı soğutmayı kullanarak çözmeyi düşünüyorum. Önerir misiniz? Bu
Bence gerek yok ben stok soğutucuyla gayet iyi değerler alıyorum fakat illa almak istiyorsanız Arctic Freezer 34 Duo veya Arctic Liquid Freezer ii öneririm.

Eğer ARGB isterseniz PF240 öneririm. Eğer soğutma önemli ışıksız da olabilir hatta OC için VRM soğutması da olsun derseniz kesinlikle Arctic Liquid Freezer II öneririm. Cooler Master ML240 sesli çalışması ve kronik pompa sorunuyla vasat durumdaydı. Arctic LF2 280mm çoğu 360’lık soğutmadan daha iyi performans veriyor.

Bence gerek yok ben stok soğutucuyla gayet iyi değerler alıyorum fakat illa almak istiyorsanız Arctic Freezer 34 Duo veya Arctic Liquid Freezer II öneririm.

Kullandığım kasadan dolayı stok soğutucu takmıyorum sıvı soğutma lazım.
Bence gerek yok ben stok soğutucuyla gayet iyi değerler alıyorum fakat illa almak istiyorsanız Arctic Freezer 34 Duo veya Arctic Liquid Freezer ii öneririm.
ARGB destekli bir ürün bakıyorum aslında

Kasama 360'lık yer var ARGB istiyordum aslında aklımda pompayı modlamak vardı fakat Silver stone PF240 da öyle bir seçeneğimiz yok herhalde kararsız kaldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…